productimage
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
Baterija

PXC-Twinpack 4,0 Ah

Br. Art.:4511489EAN kod: 4006825638578
  • Univerzalna upotreba za sve Power X-Change punjive uređaje
  • Maksimalna sigurnost zahvaljujući Einhell proaktivnom upravljanju baterijama
  • Dulji radni vijek baterije radi specifičnih uvjeta punjenja
  • Nema samopražnjenja zahvaljujući visokokvalitetnim litium-ionskim ćelijama
  • Praćenje svih parametara najsuvremenijim komponentama
  • Kontrola nivoa punjenja uz 3-stupanjski LED sistem
  • Visoka zaštita od udaraca i dobro prianjanje radi gumiranih dijelova kućišta
  • Ergonomsko rukovanje zahvaljujući optimiziranom udubljenom rukohvatu
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell baterija PXC 4.0 Ah u duplom pakiranju pripada kompletnoj i fleksibilnoj obitelji Power X-Change alata i uređaja. Punjive Power X-Change baterije mogu se univerzalno koristiti i kombinirati sa svim PXC alatima i uređajima u radionici i u vrtu. Ovo duplo pakiranje sadrži 2 punjive baterije od 18 V 4.0 Ah - dvostruka snaga za zahtjevnije primjene! Sloboda bez kablova koju pružaju PXC akumulatorski uređaji kombinira se s visokokvalitetnim Li-Ion ćelijama visokih performansi, zajedno s imunitetom od standardnih problema "klasičnih" punjivih baterija: napredne Li-Ion ćelije otporne su na efekt samopražnjenja koji imaju "klasične" baterije, krugovi punjenja prilagođeni su specifičnoj situaciji, tako da baterija traje puno dulje. Maksimalna sigurnost zagarantirana je Einhell proaktivnim sistemom upravljanja baterijom, a također su svi bitni parametri baterije konstantno nadzirani od strane visokokvalitetnih komponenti. Razina napunjenosti može se provjeriti u trenu i to na 3-stupanjskom LED indikatoru. Kućište baterije s gumiranim elementima pruža odličnu zaštitu od udaraca i osigurava odlično držanje u ruci. Optimizirana i uvučena tipka olakšava umetanje i odvajanje baterije od alata.

Tehnički podaci

Napon18 V
Kapacitet baterije4 Ah
Maks. snaga900 W
Broj baterija2 Pieces
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.