Impresum

Odgovoran za uređivanje i sadržaj:

Einhell Croatia d.o.o.
Pustodol Začretski 19/H
49223 Sv. Križ Začretje
Hrvatska

Telefon: +385 (0) 49 342 444
Faks: +385 (0) 49 342 392
E-pošta: info@einhell.hr

Pravni oblik: Einhell Croatia d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću osnovano u skladu sa Zakonom o trgovačkim društvima
MBS: 080072657 - Trgovački sud u Zagrebu
OIB: 89224272027
Temeljni kapital od 10.843.700,00 kuna uplaćen u cijelosti.

Bankovni račun:
IBAN: HR3723600001102650114
ZAGREBAČKA BANKA d.d.
Trg bana Jelačića 10
10000 Zagreb
Hrvatska

Zastupa direktor: Zdravko Leško

Koncepcija, planiranje i provedba

Communiacs – web-agencija sa sjedištem u Passau
Communiacs. Agencija za web, e‐commerce i online marketing

Autorsko pravo

Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafike i njihov dizajn na web-mjestima društva Einhell Croatia d.o.o zaštićeni su autorskim pravima i drugim zaštitnim propisima. Sadržaj ovog web-mjesta ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati ili učiniti dostupnim trećim osobama u komercijalne svrhe. Neka web-mjesta društva Einhell Croatia d.o.o sadrže slike zaštićene autorskim pravima trećih osoba. Putem ovog web-mjesta ne dodjeljuje se licenca za korištenje intelektualnog vlasništva društva Einhell Croatia d.o.o ili trećih osoba.

Ako nije drugačije navedeno, sve robne marke na web-mjestima društva Einhell Croatia d.o.o zaštićene su zakonima o robnim markama. To osobito vrijedi za zaštitne znakove, pečate, logotipove i ambleme društva Einhell Croatia d.o.o. Zaštitni znakovi i ostali grafički elementi korišteni na našim stranicama intelektualno su vlasništvo društva Einhell Croatia d.o.o., Einhell Germany AG ili trećih osoba. Putem ovog web-mjesta ne dodjeljuje se licenca za korištenje intelektualnog vlasništva društva Einhell Croatia d.o.o ili trećih osoba.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Društvo Einhell Croatia d.o.o. s velikom pozornošću stvara sadržaje na ovim internetskim stranicama te se brine za njihovu redovitu aktualizaciju. Međutim, ovi podaci služe samo kao neobvezno sredstvo općenitog informiranja i ne mogu poslužiti kao zamjena za iscrpno individualno savjetovanje prilikom odluke o kupnji. Tehničke karakteristike i oprema mogu varirati od zemlje do zemlje. Zadržavamo pravo izmjene proizvoda u svakom trenutku. Obvezujuće navode o tehničkim karakteristikama, opremi i svojstvima naših proizvoda možete dobiti u aktualnom obliku isključivo od naših ovlaštenih distributera ili uvoznika.

Društvo Einhell Croatia d.o.o. ne preuzima odgovornost za aktualnost, ispravnost, točnost i potpunost informacija na ovim stranicama, kao ni za njihovu stalnu nesmetanu dostupnost.

Kad upućuje na internetske stranice trećih osoba (poveznice), društvo Einhell Croatia d.o.o. ne preuzima odgovornost za sadržaje povezanih stranica. Klikom na poveznicu napuštate informativnu ponudu društva Einhell Croatia d.o.o. Za ponudu trećih osoba mogu vrijediti drugačija pravila, osobito što se tiče zaštite podataka.

Nadalje, društvo Einhell Croatia d.o.o. isključuje svoju odgovornost za usluge, posebice kad je riječ o preuzimanju datoteka koje je društvo Einhell Croatia d.o.o. stavilo na raspolaganje na internetskim stranicama društva Einhell Croatia d.o.o. u slučaju povreda obaveza izazvanih običnom nepažnjom, pod uvjetom da se iste ne tiču bitnih ugovornih obaveza, kao i života, zdravlja ili ozljede odnosno ne tiču se prava prema Zakonu o odgovornosti za neispravne proizvode. Isto vrijedi i za povrede odgovornosti naših zastupnika.