Velika priča ukratko

Ovo je Einhell Croatia d.o.o.

Einhell Croatia d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 1996. godine kao generalni uvoznik i ovlašteni servisni centar električnih ručnih alata, stacionarnih strojeva i kompletnog vrtnog asortimana robne marke Einhell za područje Republike Hrvatske.
Od 01.01.2016. godine, Einhell Croatia d.o.o. krenula je s radom na novoj lokaciji, na adresi Pustodol Začretski 19/H, Sveti Križ Začretje te proširila svoje poslovanje kao generalni uvoznik i ovlašteni servisni centar robne marke Einhell za područje Republike Slovenije.
Kvalitetnim radom kroz više od 20 godina stvorili smo odlične odnose s našim maloprodajnim partnerima tako da se Einhell proizvodi mogu pronaći na velikom broju prodajnih mjesta i naravno na vodećim internet trgovinama u Hrvatskoj i Sloveniji.
Veliku brigu vodimo o našim kupcima i Einhell proizvodima nakon kupnje tako što osiguravamo kvalitetni servisni centar i dugotrajnu dostupnost rezervnih dijelova.

Einhell Croatia brojke:

  • 1996. godina osnivanja
  • 2016. proširenje na tržište Slovenije
  • 2016. nova poslovna zgrada
  • 24 zaposlenika
Naša filozofija: Pouzdanom kvalitetom i prvoklasnom uslugom uz najbolji odnos cijene i kvalitete omogućujemo slobodu i pružamo zadovoljstvo pri radu.

Priča o uspjehu obiteljskog poduzeća

Kako je sve počelo

Kad je Josef Thannhuber početkom šezdesetih godina preuzeo instalaterski posao svojeg ujaka Hansa Einhella, nije ni slutio kakvu će uspješnu priču napisati u budućnosti.

Više o povijesti možete pronaći na web stranici poduzeća Einhell Germany AG.

Einhell kao globalna kompanija

Einhell danas

Danas, više od 50 godina kasnije, Einhell AG jedna je od vodećih tvrtki u „uradi sam” segmentu. Isplatila su se desetljeća marljivog rada, neumornog zalaganja i poduzetničke dalekovidnosti. Poduzeće s kojim je uistinu sve moguće!

Više o novom izložbenom prostoru "Einhell Welt" u sjedištu kompanije Einhell AG u Landau an der Isar možete pronaći na web stranici poduzeća Einhell Germany AG.