Einhell sukladnost – naš osjećaj odgovornosti

Korporativnu kulturu u Einhell Croatia d.o.o. karakteriziraju jasna odgovornost, međusobno poštovanje i povjerenje. Zakonito i etičko ponašanje sastavni su dio našeg poslovanja i važan preduvjet za održivo osiguravanje našeg poslovnog uspjeha. Naš primarni cilj je izbjeći rizike koji narušavaju povjerenje naših klijenata, dioničara, poslovnih partnera i javnosti u Einhell Croatia d.o.o..

Postupak prijavljivanja zviždača

Svi zaposlenici mogu uputiti sva pitanja koja mogu imati svojim menadžerima i relevantnim odjelima u Einhell Croatia d.o.o., posebno Pravnom odjelu i Uredu za reviziju poduzeća.

Einhell kontakt za usklađenost također je dostupan svim zaposlenicima, kupcima, dobavljačima i drugim vanjskim partnerima kao referentna točka za sva pitanja u vezi sukladnosti. Isto vrijedi ako se uoče slabosti ili druge okolnosti koje mogu dovesti do kršenja zakona. Einhell Croatia d.o.o. jamči da će se sa svim primljenim upitima i prijavama postupati povjerljivo i da neće pokušavati identificirati osobu koja je podnijela prijavu. Ovo se ne odnosi na uvredljive ili lažne prijave.

Einhell kontakt za usklađenost dostupan je na Hrvatski i Engleskom jeziku:

E-pošta: [email protected]