Einhell na TV-u

Za našu viziju misije

S našom akumulatorskom platformom Power X-Change, naša je vizija prenijeti osjećaj bežične slobode u svako kućanstvo s vrtom. Kako ćemo to učiniti? Proširiti informaciju o tome što je moguće većem broju ljudi! Zato redovito emitiramo TV spotove diljem svijeta, koji se fokusiraju na našu uspješnu platformu Power X-Change.

Veliko kino

TV kampanje sa zvijezdama

Osim velike TV kampanje u Njemačkoj, naši TV spotovi mogu se vidjeti u Austriji, Mađarskoj, Švicarskoj, Španjolskoj, Italiji i mnogim drugim zemljama - a svake godine ih je sve više! TV spotovi naglašavaju našu tvrdnju da smo broj 1 u "uradi sam" sektoru. Uz prvoklasnu kvalitetu, naš E-Team i poznati glumci kao Toto Wolff, voditelj tima i CEO Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team-a.

Na misiji za Einhell na TV-u Saznajte više o članovima E-Team-a

E-Team

Tim koji omogućuje svaku misiju

Oni su elitni tim u našim TV spotovima! Nemoguće? To ne postoji! Ovaj tim kombinira snagu, izdržljivost, kreativnost i učinkovitost. Pružaju kvalitetu i uvijek pronalaze pravo rješenje u pravo vrijeme. Zato što vole ono što rade. Opremljeni Power X-Change akumulatorskim alatom za radionicu i vrt, oni se suočavaju sa svim izazovima, omogućuju svaku misiju, oni su personalizirana kompetencija baterija. Tko je to? E-Team!

Frank

Šef Tima

Kao šef svake misije, uvijek ima plan, uvijek razmišlja tri koraka unaprijed. Frank zna misiju, poznaje svoj tim, živi Power X-Change i zna kako mogu ostvariti bilo što. Zato što je on sjajan mozak E-Team-a. Stres? On ga ne poznaje! On zna što njegov tim može učiniti!

Skye

Kulerica

Uvijek otvoreno, bez praznih fraza, bez pretjerivanja. Skye ima oko za ono bitno. Usredotočena, precizna i profesionalna, ulazi ravno u srž misije. Izazovi? Priznaje ih samo s podignutom obrvom. Njezina jedina slabost: kad je u pitanju moć, ponekad nadmaši cilj.

Crazy DIY

Majstor

Zašto odraditi normalno, kad može biti zabavno i luckasto? Da entuzijazam ima lice, to bi vjerojatno bio "D". Budući da slobodni duh voli svoj posao, što je neobičniji i više tehnički, to bolje. Kad stvari postanu teške, on to jednostavno naziva "uzbudljivim". Zato što petlja dok ne pronađe rješenje koje je često jednako genijalno koliko i kreativno.

Mike

Snagator

Problemi? Mike ih rješava u tren oka! I to uvijek sa smiješkom na licu i uz pjesmu. Bez obzira koliko misija traje. Kad se može baciti na posao, on je u svom elementu. Tko bi rekao da je on, od svih članova tima, onaj koji se najbolje snalazi s biljkama.

Najnovija misija E-Team-a

Maksimalna snaga za Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Opremljen inovativnom akumulatorskom tehnologijom i najsuvremenijim alatima, E-Team podržava mehaničare Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a. Njihov je posao jasan: oni donose maksimalne performanse u Mercedesov boks.

E-Team akumulatorski sistem Power X-Change