E-Team

Nova E-Team misija

Kada nije potrebna samo snaga, već i učinkovitost, izdržljivost i sloboda. Svatko tko traži tim koji pruža kvalitetu i s entuzijazmom daje sve od sebe kako bi uvijek pronašao pravo rješenje u pravo vrijeme. Tada može postojati samo jedan tim za ovu misiju: ​​Einhell E-Team! Opremljeni Power X-Change akumulatorskim alatima za radionicu i vrt, suočavaju se sa svim izazovima u našoj novoj TV reklami, čine svaku misiju mogućom. Njihov klijent - nitko drugi do izvršni direktor FC Bayerna, Oliver Kahn!

Koga ćeš nazvati? E-Team!

E-Team

Omogućuje svaku misiju

Omiljeni E-Team alati

Snaga baterije za svaku misiju

Akumulatorska čekić bušilica

HEROCCO 36/28

Dupla snaga napajanja! Kada za misiju treba donijeti teže oružje, Mike se okreće Heroccu 36/28. Akumulatorska čekić bušilica kombinira visoke performanse bušenja s bežičnom slobodom. Motor bez četkica, 3,2 J udarne snage i kombinirana snaga od 36 V iz dvije Power X-Change baterije znače da čekić ne zazire čak ni od najtvrđih materijala. Poput Mikea, čekić bušilica također je sposobna za osjetljive poslove unatoč svojoj velikoj snazi: fino podesiva elektronika brzine omogućuje osjetljivi i precizni rad. Osim toga, aku čekić bušilica je opremljena univerzalnim SDS-plus držačem alata s poluautomatskom funkcijom i kontinuirano podesivim, robusnim graničnikom dubine bušenja od čvrstog metala.

Akumulatorski usisavač/puhač lišća

GE-CL 36/230 Li E-Solo

Nekako je logično da omiljeni akumulatorski alat Crazy D-ja ima turbo prekidač. S maksimalnom snagom usisavanja i puhanja od 700 m³/h i robusnim dizajnom, akumulatorski puhač lišća GE-CL 36/230 Li E-Solo može ići ukorak s D-ovim energičnim tempom i ludim idejama. Aku usisavač/puhač lišća brzo i bez napora uklanja lišće, male grančice i prljavštinu iz svih kutova dvorišta. Ovaj Power X-Change alat je ujedno i lagan, praktičan, a zahvaljujući ručki s mekim rukohvatom i dodatnoj podesivoj ručki udoban je i siguran za držanje.

Akumulatorska udarna bušilica

TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah)

Koliko god bila snažna, učinkovita i brza, Skye također voli svoju aku udarnu bušilicu koju ne odlaže čak ni u svoje slobodno vrijeme. S funkcijama uvrtanja, bušenja i udarnog bušenja kombiniranih u jednom praktičnom uređaju, svestrana bušilica TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah) nezamjenjiv je pomoćnik u svakoj misiji. Zahvaljujući okretnom momentu od 50 Nm i motoru bez četkica, udarna bušilica pokazuje svoju izdržljivost čak i tijekom dužih vremenskih razdoblja - čak i s tvrđim materijalima kao što su lagani beton, kamen ili cigla. Ergonomski dizajn s mekim rukohvatom osigurava udobno rukovanje.

Robotska kosilica FREELEXO

Za savršeni (nogometni) travnjak

Apsolutna promjena igre, ne samo na nogometnom travnjaku: fleksibilna robotska kosilica jednostavna je i praktična za rukovanje zahvaljujući LCD zaslonu u kombinaciji s kontrolom aplikacije, tako da imate više vremena za vlastite misije.

Akumulatorski trimer za travu

GE-CT 18 Li-Solo

Einhell akumulatorski trimer za travu GE-CT 18 Li-Solo osigurava savršen travnjak. Bez obzira jesu li to rubovi, površine, kutovi: ništa nije problem za bežičnog vrtnog pomoćnika.

Akumulatorske škare za travu i grmlje

GE-CG 18/100 Li-Solo

Sa snažnim i praktičnim Einhell akumulatorskim škarama za travu i grmlje GE-CG 18/100 Li-Solo ništa ne stoji na putu podrezivanja, oblikovanja i prorjeđivanja grmlja i drveća.

Akumulatorska kosilica u setu

GE-CM 36/37 Li (2x3,0Ah)

Einhell akumulatorska kosilica u setu GE-CM 36/37 Li (2x3,0Ah) pruža obilje snage prilikom košnje zahvaljujući svom snažnom motoru i dvije snažne Power X-Change baterije.

Upoznajte E-Team i njihovu cjelokupnu misiju! Znatiželjan?

Još više opreme

Kutna brusilica AXXIO

S motorom bez četkica za veću snagu i izdržljivost

Bilo u radionici, kući ili garaži, Einhell akumulatorska kutna brusilica Axxio nezamjenjiva je za rad E-Teama. Motor bez četkica akumulatorskog pomoćnika omogućuje više snage i dulje vrijeme rada - za svaku misiju. Tanak dizajn i ergonomski mekani rukohvat kao i dodatna ručka nude maksimalnu udobnost pri radu, a polagano pokretanje u kombinaciji sa zaštitom od ponovnog pokretanja osiguravaju veću sigurnost korisnika.

Lančana pila GE-LC 36/35 Li

Maksimalna snaga susreće maksimalnu fleksibilnost i praktičnost

Prepreke? Ne s akumulatorskom lančanom pilom GE-LC 36/35 Li. Zahvaljujući kvalitetnom maču, dvije snažne Power X-Change baterije od 18 V i motoru bez četkica, akumulatorska lančana pila kombinira maksimalnu snagu s maksimalnom fleksibilnošću i praktičnošću. S duljinom oštrice od 350 milimetara i brzinom rezanja od 15 m/s, bez problema se probija i kroz veća debla. Zaštita od povratnog udara, trenutna kočnica lanca i vijak za hvatanje lanca pružaju dodatnu sigurnost.

 

Sistemski kovčeg E-Case S-F

Udoban i čist prijevoz do sljedeće misije

Einhell sistemski složivi kovčeg E-Case S-F postao je nezamjenjiv dio E-Team opreme, tako da se alati sigurno odlažu i uvijek su pri ruci. S unutarnjim dimenzijama od 420,9 mm x 280,3 mm x 95,4 mm i maksimalnom težinom utovara od 25 kg, idealan je za spremanje i transport alata i pribora. Dva umetka od pjene štite alate od ogrebotina, a praktičan sustav zaključavanja omogućuje spajanje nekoliko naslaganih kovčega - tako da ništa ne stoji na putu sljedeće misije!

Akumulatorska svjetiljka TE-CL 18/2500 LiAC

Savršen pratilac za noćne misije

S 2500 lumena, Einhell akumulatorska svjetiljka TE-CL 18/2500 LiAC-Solo donosi puno svjetla i savršen je pratilac za E-Team misije. Aku svjetiljka nije praktična samo na slabo osvijetljenim mjestima kao što su podrum, gradilište, potkrovlje ili mračni kutovi radionice. Praktična aku svjetiljka nudi potpuni pregled onoga što se događa, čak i u slučaju nestanka struje ili u drugim misijama kada želite izvor svjetlosti koji je neovisan o struji.

 

Akumulatorski sistem E-Teama! Power X-Change

Želite još više akumulatorske snage?

Prijavite se na Einhell newsletter ili otkrijte svoje akumulatorske alate za vrt i radionicu.