einhell is partner mercedes amg petronas f1 team
einhell is partner mercedes amg petronas f1 team
einhell is partner mercedes amg petronas f1 team

Einhell je ponosni partner

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a.

Godinu započinjemo sa startne pozicije: od 1. siječnja 2023., Einhell je postao novi partner Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a i podržava ih u vrhunskom motosportu kao "Službeni stručnjak za alate". Kao ponosni timski partner, podržavamo Mercedesov tim s našim akumulatorskim alatima, što nam omogućuje demonstraciju naše aku kompetentnosti u najekstremnijim uvjetima.

4 GRADA - 3 KONTINENTA - 1 EINHELL GUERILLA AKCIJA

Globalna izjava za uvod u sezonu 2023.

To je najveća guerilla kampanja koju je Einhell Germany AG ikada proveo u gotovo 60 godina povijesti tvrtke: posebno razvijena animacija projicirana je na pročelja zgrada na 3 različita kontinenta – u Barceloni, Londonu, Melbournu i Montrealu – u isto vrijeme. Razlog? Početak Einhellove prve sezone kao “Official Tool Expert” Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a. Cilj guerilla akcije je naglasiti svoju potporu F1 timu. Želimo im uspješnu sezonu 2023!


 

"Ponosni smo što podržavamo najuspješniji trkaći tim posljednjeg desetljeća u Formuli 1 s našim akumulatorskim alatima kao "Službeni stručnjak za alate" i time stavljamo našu aku kompetentnost na test u najzahtjevnijim uvjetima."
Andreas Kroiss
CEO Einhell Germany AG

DVA PARTNERA. MAKSIMALNE PERFORMANSE.

Kada aku kompetentnost dosegne sljedeću razinu.

Kada se radi o Tehnologiji. Snazi. Izdržljivosti. I Strasti. Za pružanje maksimalnih PERFORMANSI. Formula 1 i Mercedes-AMG PETRONAS F1 su, kao ni jedan drugi sport, pravi simbol kvalitete, vrhunskih performansi i izdržljivosti, kao i tehnološke inovacije. Upravo te osobine karakteriziraju i Einhell alate i baterije. I Einhell i Mercedes-AMG PETRONAS F1 koriste samo najbolje komponente i najinteligentniji i najučinkovitiji sustav.

Podrška na trkaćoj stazi i izvan nje

Naš logo na F1 bolidu i odjelima

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - "Savršena kombinacija".

Intervju TOTO WOLFF - Voditelj & CEO Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Toto, što ujedinjuje Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team i Einhell?

Toto:  Mislim da je osnova onoga što Einhell i Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team rade tehnologija. Vrlo je važno biti pionir i postavljati standarde u industriji. Drugo je energija i odlučnost višeg menadžmenta.

 

Toto, kao CEO svog tima imaš ambiciju svake godine postati svjetski prvak. Zahtijevaš li tu ambiciju i u svojoj partnerskoj mreži?

Toto: Jasno je da nijedan tim ili nijedna tvrtka ne može osvojiti prvenstvo svake godine, ali možemo naučiti što je više moguće i ciljati na održivi uspjeh. S našim partnerima vidim da svi dijelimo istu ambiciju za uspjehom. Od našeg prvog sastanka bilo je jasno da postoji usklađenost između Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a i Einhella-a. Dijelimo jedinstven skup vrijednosti i to stvara izvrsnu osnovu za naše partnerstvo.

"Oduševljeni smo partnerstvom s Einhellom. Oni dosljedno postavljaju nove standarde u industriji stalnim razvojem svoje tehnologije. Korištenjem Einhell akumulatorskih alata i opreme, imat ćemo koristi od najnovije tehnologije za maksimalnu učinkovitost."
Toto Wolff
Voditelj & CEO Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a