Einhell globalno

Međunarodni uspjeh s regionalnim korijenima

Od utemeljenja 1964. godine Einhell se neprestano razvijao, no pritom je zadržao svijest o svojim korijenima. Od društva Hans Einhell GmbH sa sjedištem u mjestu Landau an der Isar poduzeće je izraslo u koncern. Centrala, koja se sada naziva Einhell Germany AG, i dalje se nalazi u mjestu osnivanja u Landau. Osnivanjem proizvodnog pogona u Španjolskoj tvrtka je već 1968. napravila prvi korak ka internacionalizaciji.

Danas koncern Einhell širom svijeta zapošljava oko 2000 zaposlenika u više od 44 zemalja. Proizvodi našeg poduzeća prodaju se u više od 90 zemalja, što je 2021. donijelo prihod od cca. 920 milijuna eura. Već su definirana nova ciljana tržišta na putu razvoja prema globalnom koncernu i ti će se ciljevi ostvariti u godinama koje dolaze.

Izvrsna usluga i inovativni proizvodi, kao što je sustav akumulatorskih uređaja Power X-Change, oduševljavaju kupce, a dugoročna vizija i odgovorno gospodarenje doprinose ostvarenju održivog, međunarodnog rasta.

U Bavarskoj kod kuće, dostupni širom svijeta

U potrazi ste za konkretnim proizvodima i uslugama ili imate drugo pitanje? Naši zaposlenici u više od 40 zemalja stoje vam na raspolaganju!

Einhell globalno

90+
Zemlje
44
Predstavništva
2000+
Zaposlenici
920 Mio. €
Prihodi