e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car

E-Team u misiji za Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Lokacija: trkaća garaža Formule 1

Einhell E-Team je na misiji u vrhunskom motosportu! Opremljeni inovativnom akumulatorskom tehnologijom i najmodernijim alatima Einhell Power X-Change platforme, članovi E-Teama Frank, Skye, Mike i Crazy DIY podržavaju mehaničare Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama kao nepobjediv kvartet. Njihova je misija jasna: donose maksimalne performanse u Mercedesov boks. Sa svojim stručnim znanjem o Power X-Change alatima i svojom strašću za tehnološkim napretkom, oni su partneri mehaničara koji osiguravaju da bolidi mogu izaći na stazu u vrhunskom stanju.

Dva partnera. Jedna misija. Maksimalne performanse.

Najnovija E-Team TV misija

u Formuli 1

Pripreme su u punom jeku u trkaćoj garaži Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama. Crni trkaći bolid Mercedes Formule 1 W14 priprema se do najsitnijih detalja za svoju sljedeću utrku. Iznenada, tim stručnjaka za alate ulazi u boks i on postaje Einhell crven! Spremni su podržati ovu misiju. U njihovoj prtljazi: maksimalna akumulatorska snaga iz Einhella!

Otkrijte novu misiju sada!

"Korištenjem Einhell akumulatorskih alata i pribora koristimo prednosti najnovije tehnologije za maksimalne performanse."
Toto Wolff
Voditelj tima i CEO Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama
Akumulatorski sistem E-Teama! Power X-Change

Nabavite E-Team omiljene alate

za maksimalne performanse!

Neka bude svijetlo!

Akumulatorska svjetiljka TE-CL 18/2500 LiAC

Skye ovo mora imati za korištenje u trkaćoj garaži: sa svojom visokokvalitetnom litij-ionskom baterijom i snagom od 2500 lumena, ova akumulatorska svjetiljka pruža izuzetno snažno i jasno osvjetljenje.

Aku svjetiljka je robusna i izdržljiva pa se može koristiti i u zahtjevnim okruženjima. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu udobno leži u ruci i omogućuje jednostavno rukovanje. Loše svjetlo? Kod ove svjetiljke toga nema!

Nabavite aku svjetiljku za svoj dom!

Ostani cool? Bez problema s ovim alatom!

Akumulatorski puhač lišća GP-LB 36/210 Li

Akumulatorski puhač lišća GP-LB 36/210 Li idealno je rješenje za sve koji traže snažan i bežičan puhač lišća. Sa svojom 3-stupanjskom podesivom, odvojivom cijevi, brzinom puhanja do 210 km/h i trajanjem baterije do 30 minuta, ovaj puhač lišća je pravi svestrani uređaj. Aku puhač lišća bez problema hladi i vruće kočnice Formule 1. Ludo što ovaj puhač lišća sve može!

Nabavite akumulatorski puhač lišća za svoj dom!

Vrući alat za vaše projekte

Aku pištolj za vrući zrak TE-HA 18 Li

Sa snažnom baterijom od 18 V i temperaturom do 550 °C, ovaj aku pištolj za vrući zrak savršen je za razne primjene. Primjerice, aku pištolj za vrući zrak idealan je: za oblikovanje plastike u maketarstvu, za skidanje ljepljivih folija, ali i za stari lak, ostatke ljepila i slojeve boje. Odabrana razina temperature može se vidjeti na prvi pogled na LED zaslonu. Ugrađena zaštita od pregrijavanja osigurava sigurnost tijekom korištenja. Uz ovu svestranost, ovaj uređaj je najpopularniji predmet u Mikeovoj kutiji s alatima.

Nabavite aku pištolj za vrući zrak za svoj dom!

Ponesite svoj alat na svaku misiju - dobro pospremljen i sustavno organiziran! Modularni E-Case sistem iz Einhella

Snažni pomagači

za vaš pit stop kod kuće!

Aku udarni odvijač za brzu promjenu guma

IMPAXXO 18/230

IMPAXXO 18/230 akumulatorski udarni odvijač iz Einhella savršen je alat za brzu i snažnu izmjenu guma kod kuće. Zahvaljujući visokom okretnom momentu od 230 Nm i brzini do 3600 udaraca u minuti, otpušta čak i zaglavljene matice kotača u tren oka. Kompaktan i lagan dizajn IMPAXXO 18/230 čini ga posebno praktičnim i omogućuje udoban rad čak i tijekom dužih faza rada. Što čekaš?

Napravi svoj pit stop kod kuće u rekordnom vremenu!

Aku čistač unutrašnjosti vašeg automobila

Aku usisavač suho/mokro TP-VC 36/30 S Auto

S pametnim aku usisavačem suho/mokro TP-VC 36/30 S Auto neovisni ste o bilo kojoj utičnici i možete čistiti svoj automobil gdje god vama odgovara. Svestranost usisavača posebno je praktična. Usisavač može pokupiti i suhu i mokru prljavštinu te je stoga idealan za čišćenje prolivenih tekućina ili vlažnih interijera. Precizno čišćenje na teško dostupnim mjestima omogućuje i pribor za automobil, poput podnog nastavka, uskog nastavka i nastavka za presvlake. Fenomenalno, zar ne?

Nabavite svoj aku usisavač sada!