Einhell. Aku kompetentnost.

Jedna baterija za više od 300 alata za radionicu i vrt.

Recite zbogom zbrci sa strujnim kabelima! Pomoću najnovije tehnologije i ambiciozne vizije, uspjeli smo razviti akumulatorski sistem koji vam omogućuje uživanje u bežičnoj slobodi u svim situacijama. Bilo da se radi o alatima, vrtnim alatima ili električnom romobilu: svi članovi obitelji Power X-Change mogu se univerzalno međusobno kombinirati. Jedna vrsta baterije dovoljna je za napajanje svakog uređaja iz akumulatorskog sistema. Ovdje saznajte zašto su naš akumulatorski sistem i naše baterije posebne i zašto je Einhell stručnjak za baterije.

Otkrijte svoje mogućnosti uz Power X-Change

Pravi akumulatorski alat za svaku primjenu

Od kosilica za travu preko udarnih bušilica pa sve do preklopnih pila: Power X-Change akumulatorski sistem nudi hobi vrtlarima, kao i DIY entuzijastima i profesionalcima veliki izbor uređaja. Više od 300 alata već je dio obitelji i broj stalno raste. Ovako funkcionira bežična sloboda za sve projekte u radionici i vrtu: samo 1 baterija. 1000 mogućnosti.

Otkrijte Einhell akumulatorski sistem To je Power X-Change

Bežična sloboda.

Za radionicu i vrt.

Zamislite da više nikada ne morate brinuti o produžnim kabelima  koji su prekratki ili broju dostupnih utičnica: samo umetnite bateriju i spremni ste za rad, bilo da se radi o kosilici, vrtnoj pumpi, čekić bušilici ili usisivaču suho/mokro. Samo jedna baterija dovoljna je za napajanje širokog raspona akumulatorskih alata u vrtu i radionici. To je bežična sloboda. Ovo je naša misija: Power X-Change!

Najnovija tehnologija.

Dokazana kvaliteta.

Power X-Change baterije središte su akumulatorske platforme. Iz tog razloga se u baterijama upotrebljavaju samo najbolje komponente poput snažnih litij-ionskih ćelija najnovije generacije i inteligentna elektronika baterije kojom se upravlja mikroprocesorom. To je aktivni sustav upravljanja baterijom. Sve to našu Power X-Change bateriju čini jednom od najsigurnijih na tržištu i dodatno osigurava učinkovitost, pouzdanost i dugi životni vijek. Kod drugih komponenti također vodimo brigu o dugom životnom vijeku, npr. u obliku PurePOWER Brushless motora bez četkica.

Izdržljivost.

Kada je najpotrebnija.

Bez obzira na veličinu projekta: uz različite raspoložive kapacitete (Ah), trajanje baterije može se prilagoditi svakom zadatku. Bez obzira želite li pričvrstiti regal na zid ili izgraditi kućicu na drvetu. Bez obzira je li vaš vrt veličine ručnika ili nogometnog terena. Naizmjeničnom upotrebom dvije baterije možete raditi gotovo bez prekida. Uz Power X-Change dorasli ste svakom izazovu, bez obzira na to koliko je velik.

Naš akumulatorski sistem

36 V

Twin-Pack tehnologija

Razvili smo Twin-Pack tehnologiju za posebno snažne alate poput određenih kosilica, lančanih pila ili usisavača suho/mokro. Ona vam omogućuje istovremeno korištenje dvije Power X‐Change baterije - za pravu snagu baterije od 36 V!
Saznaj više
Dodatna aku snaga

Power X-Change Plus

Uz Power X-Change Plus tehnologiju, dostupna je veća snaga uz isti broj baterijskih ćelija.
Saznaj više
2-u-1 baterija

Multi-Ah tehnologija

Inovacija baterije iz Einhella pruža korisniku dvije mogućnosti: ili 300% dulji životni vijek ili 50% dulje vrijeme rada.
Saznaj više
Maksimalna zaštita

SEALED tehnologija

Vodootporne i potpuno otporne na prašinu? Da, to je moguće! Naše Power X-Change baterije sa SEALED tehnologijom vodootporne su i otporne na prašinu prema klasi zaštite IP57.
Saznaj više

Snažni alati. Snažne baterije.

Kao dio akumulatorske platforme, naše su Power X-Change baterije izrazito snažne. Akumulatorski alati i vrtni uređaji sa snagom čak do 1350 W uopće ne zaostaju za svojim konkurentima sa strujnim kabelom. Umjesto da se tijekom rada s aku alatima koji zahtijevaju mnogo snage prebacujete na 36 V baterije, Power X-Change zahvaljujući Twin-Pack tehnologiji jednostavno kombinira snagu dvije 18 V baterije. Time se dobiva snaga od čak 2700 W! Osim toga, vaš će ormar za alat biti pregledniji, uštedjeti ćete novac, a 18 V baterije možete nastaviti upotrebljavati pojedinačn kod manje zahtjevnih aku alata.

36 V: Twin-Pack tehnologija

Različiti naponi i kapaciteti omogućuju vam da po želji prilagodite snagu baterije svojem korištenju i svojim aku alatima.  Razvili smo Twin-Pack tehnologiju za posebno snažne uređaje, kao što su određene kosilice, lančane pile ili usisavači suho/mokro. Omogućuje vam korištenje dviju Power X-Change baterija u isto vrijeme - za pravu snagu baterije od 36 V s izlaznom snagom od 2700 W.

Još dulji rad: kako bi se uz snagu produljilo i vrijeme rada za 36 V alate ili uređaje bez dodatnog punjenja baterija, u Double Twin-Pack tehnologiju dodali smo još dvije baterije. Sada možete upotrebljavati četiri 18 V baterije. Kada se istroše prve dvije baterije, sistem automatski prebacuje napajanje na dvije dodatne baterije. Tako, primjerice, akumulatorska kosilica GE-CM 36/47 HW Li može pokositi čak 500 m² + 500 m² = 1000 m² travnate površine uz jedno punjenje baterija.

Dodatna snaga baterije: Power X-Change Plus

Baterije se ne razlikuju samo prema duljini radnog vremena ili težini. Odlučujuća je i snaga. Kada želite rezati ili brusiti kutnom brusilicom, trajanje rada (usp. podatak za Ah) većinom nije odlučujuće. Tu je presudna snaga. To se može usporediti s automobilom. Na usponu ili pri pretjecanju potrebno je više snage, što znači više KS/kW. S tehnologijom Power X-Change Plus uz jednak broj ćelija na raspolaganju je više snage. Zahvaljujući složenom, praktičnom dizajnu baterije usmjerenom na učinkovitost i ciljanim odabirom posebno učinkovitih ćelija, Power X-Change Plus uz više snage nudi i dulje vrijeme rada i dulji životni vijek baterije

2-u-1 baterija: Multi-Ah tehnologija

Multi-Ah: Najnovija Einhell inovacija baterije korisniku nudi dvije mogućnosti: 300% dulji životni vijek ili 50% dulje vrijeme rada. U našem asortimanu Power X-Change pronaći ćete dva Multi-Ah modela baterija. Osim baterije od 4 do 6 Ah, možete odabrati i model od 5 do 8 Ah. To vam omogućuje jednostavno prebacivanje s baterije od 5 Ah na bateriju od 8 Ah pritiskom na gumb. Pri upotrebi u obliku 5 Ah baterije, ćelije se posebno štede. To daje ukupni životni vijek do 3x dulji od životnog vijeka običnih Li-ion baterija. Baterija od 8 Ah ima normalan radni vijek, ali je posebno prikladna za maksimalno vrijeme rada u aplikacijama s velikim kapacitetom, kao što su akumulatorske kosilice ili aku usisavači suho/mokro, budući da pruža 60% dulje vrijeme rada (u usporedbi s baterijom od 5 Ah ).

Maksimalna zaštita: SEALED tehnologija

Vodootporne i potpuno otporne na prašinu? Da, to je moguće! Naše Power X-Change baterije sa SEALED tehnologijom vodootporne su i otporne na prašinu prema klasi zaštite IP57. Bilo da se radi o vodi, prašini od drva ili metala – SEALED baterija s plavim prstenom može izdržati sve uvjete i neće pretrpjeti štetu čak ni nakon 30 minuta u 1 m vode. Zahvaljujući sustavu zaštite od kratkog spoja koji koristi dodatni kontakt na utičnici baterije, sustav senzora detektira kontakt s vodom i automatski isključuje elektroniku. Time se sprječava oštećenje baterije. Nakon što se osuši, može se ponovno koristiti kao i obično. Ostatak tehnologije u bateriji SEALED identičan je onoj u bateriji Power X-Change Plus: posebno učinkovite ćelije koje osiguravaju više snage, dulje vrijeme rada i produljeni životni vijek.

Mogućnost kombiniranja: Power X-Change partneri

Power X-Change djeluje i izvan sektora alata i vrtne opreme. Naše snažne baterije također daju energiju za vaše aktivnosti u slobodno vrijeme i koriste se, na primjer, za kampiranje ili vožnju biciklom. Već smo uspjeli integrirati neke proizvode naših partnera u naš Power X-Change sistem: npr. električni romobil tvrtke GOVECS, dječji električni auto tvrtke Jamara i logistički transportni sustav tvrtke Blickle. Ovdje možete pronaći pregled i dodatne informacije o našim Power X-Change partnerstvima.

Tehnički detalji: Saznajte po čemu je Power X‐Change baterija tako posebna.

Radite li već s Power X-Change aku alatima?

1
Baterija
300+
Alata
0
Kabela

Akumulatorska platforma: jednostavna i pametna ušteda novca

Jedna baterija za više alata: to je ono što Power X-Change omogućuje. Različite akumulatorske alate od 18 V možete napajati samo jednom baterijom, a da za svaki novi akumulatorski alat ne morate kupovati drugu bateriju. Naše alate nudimo u setovima i “solo” verzijama, tj. bez baterije i punjača. Na taj način možete pametno uštedjeti novac bez kompromisa u pogledu značajki ili kvalitete.

Zaštitite okoliš

Power X-Change omogućuje upotrebu jednog tipa baterije za sve alate i vrtne uređaje umjesto zasebnih baterija i punjača za svaki pojedinačni alat. Ova univerzalna kompatibilnost znači da je ukupno potrebno manje baterija i punjača. Ne samo da imate manje nereda oko baterija kod kuće, već također štedite resurse i tako poštujete okoliš – a da se ničega ne odričete.

Želite još više snage baterije?

Budite u tijeku s našim newsletterom ili otkrijte akumulatorske alate za svoj vrt i radionicu.