productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Električne škare za živicu

GC-EH 5747

Br. Art.:3403742EAN kod: 4006825614091
  • Sigurnosni prekidač za dvije ruke sa graničnikom rezanja <1 sek.
  • Kontrarotirajući, dvostruki noževi
  • Metalni prijenos za dugi vijek trajanja
  • Dodatna drška za omtimalnu ergonomiju
  • Veliki štitnik za zaštitu ruku
  • Čvrsta zaštita oštrica za transport i skladištenje
  • Kopča za pričvršćivanje kabela
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Praktične Einhell GC-EH 5747 električne škare za živicu vam pružaju reznu snagu koja je potrebna za uređivanje vrta. Tihi, lagani alat idealan je za imanja i vrtove, a jednostavan je i siguran za upotrebu. Precizno obrezivanje, oblikovanje ili rezanje živice više nije složen zadatak kada koristite ove praktične električne škare za živicu. Dvije ručne sa sigurnosnim prekidačima zaustavljaju dvostruke oštrice za manje od sekunde kako bi vas zaštitile. Veliki štitnik za ruke sprečava da lišće i grane pada na vaše ruke. Ergonomska sekundarna ručka pruža vam udobno i čvrsto držanje. Einhell električni trimer za živicu dolazi s robusnim metalnim zupčanikom i dizajniranim za dugi radni vijek. Kako bi smanjili mogućnost oštećenja kabela na kućištu postoji kopča za kabel. Ove električne škare za živicu dolaze s čvrstim štitnikom za oštricu za siguran transport i skladištenje.

Tehnički podaci

Napon230 V | 50 Hz
Snaga570 W
Broj okretaja1600 min^-1
Duljina rezanja46.5 cm
Duljina mača53 cm
Razmak između zuba18 mm
Rezova u minuti3200 min^-1
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.