productimage
productimage
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
productimage
detail_image
example_usage
example_usage
Akumulatorska svjetiljka

TE-CL 18 Li H-Solo

Br. Art.:4514130EAN kod: 4006825610451
  • Član Power X-Change obitelji
  • Visokokvalitetno CREE LED svjetlo
  • Visoka fleksibilnost zahvaljujući zakretnoj glavi
  • Praktične metalne kuke
  • Ergonomska ručka s mekanim rukohvatom
  • Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupni zasebno)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorska svjetiljka TE-CL 18 Li H – Solo pruža dovoljno osvjetljenja kada radite u mraku ili u prostoru sa slabim osvjetljenjem. Opremljena je s visokokvalitetnim LED-icama za vrlo jaku svijetlost od 280 lumena. Zahvaljujući vrlo maloj potrošnji energije, svjetiljka pruža dugotrajnu osvijetljenost. Optimalna osvijetljenost osigurana je fleksibilnom nagibnom glavom. Robusno kućište s drškom i mekanim gumiranim umecima pridonose jednostavnom transport svjetiljke, a isto tako ima i metalne kukice pa se može vrlo brzo objesiti na gotovo svaki predmet. TE-CL 18 Li H – Solo je član Power X-Change obitelji i može se pogoniti s bilo kojom baterijom drugih uređaja iz Power X-Change. Uređaj se isporučuje bez baterije i punjača.

Tehnički podaci

Svjetlosni tok280 lm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.