logo
productimage
special_packing
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
special_packing
detail_image
detail_image
detail_image
Akumulatorski odvijač s priborom

TE-CD 18/40 Li +69 (1x2,5 Ah)

Br. Art.: 4513955EAN kod: 4006825655063
  • Član obitelji Power X-Change
  • 2-stupanjski prijenos za snažno bušenje i uvrtanje vijaka
  • Elektronika brzine za prilagodbu prema materijalu i primjeni
  • Uvijek spremna zahvaljujući li-ion tehnologiji bez samopražnjenja
  • LED svijetlo za optimalan rad u mračnim prostorima
  • Vrlo lako rukovanje zahvaljujući ergonomskom i mekanom rukohvatu
  • Isporučuje se s jednom PXC baterijom od 2,5 Ah i brzim punjačem
  • Isporučuje se u praktičnom kovčegu i sa 69-dijelnim priborom
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorska bušilica u setu TE-CD 18/40 Li +69 (1x2,5 Ah) je svestrani pomoćnik za poslove uvrtanja vijaka i bušenja. Akumulatorska bušilica je kompaktan, snažan i vrlo svestran višenamjenski alat. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji punjivih baterija litij-ionske serije Power X-Change, akumulatorska bušilica olakšava rad na lakim poslovima bušenja kao što je rad na drvu. Biti član obitelji Power X-Change znači da se svaka punjiva baterija iz sustava može koristiti u kombinaciji s alatom. Proizvod se isporučuje zajedno s jednom PXC baterijom od 2,5 Ah i brzim punjačem. Punjiva baterija se također može univerzalno koristiti za sve PXC uređaje. Punjive baterije su trajno spremne za korištenje zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji s nultim samopražnjenjem. Snaga bušilice prenosi se na 2-brzinski mjenjač za snažno bušenje i brzo uvrtanje vijaka. Uz svu svoju snagu, elektronička kontrola brzine osigurava da se alat još uvijek može prilagoditi određenom materijalu i primjeni. Za optimalan rad i u tamnim područjima postoji LED svjetlo za osvjetljavanje radnog područja. Ergonomski dizajn i mekani rukohvat osiguravaju dobro držanje u ruci i jednostavno rukovanje. Proizvod se isporučuje u praktičnom kovčegu s posebnim pretincem za 69-dijelni set pribora, koji je također uključen u opseg isporuke, tako da možete odmah prionuti na posao.

Tehnički podaci

Baterija18 V | 2500 mAh | Li-Ion
Vrijeme punjenja50min
Broj brzina2
Broj okretaja (brzina 1)0-400 min^-1
Broj okretaja (brzina 2)0-1500 min^-1
Maks. zakretni moment40 Nm
Broj stupnjeva zakretnog momenta21 settings
Stezna glava13 mm | single sleeve
Broj baterija1 Pieces
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.