Postolje za rezanje lančanom pilom

Kettensägebock

Br. Art.: 4500067 EAN kod: 4006825548693
  • Robusni, pocinčani kutni profili
  • Praktični zubci sprječavaju okretanje trupca
  • 3 različite radne visine
  • Preklopni stalak za štednju prostora
  • Dodatne poprečne prečke za veću stabilnost
einhell-grey-chain-saw-trestle-4500067-productimage-101
Opis proizvoda

Einhell stalak za piljenje pruža maksimalnu sigurnost i stabilnost dok radite s motornom pilom. Dodatni poprečni nosači osiguravaju da stalak stoji čvrsto tijekom izvođenja radova. Ovaj stalak dizajniran je za maksimalnu nosivost od 150 kilograma, a koš za piljenje je duljine 80 centimetara. Debla promjera do 300 milimetara mogu se udobno postaviti na koš te se sigurno piliti. Zubi sprječavaju da se drvo pomiče tijekom piljenja. Robusni, pocinčani kutni profili izrađeni su od izdržljivog metala. Kako bi se rad mogao obavljati ugodno i ergonomsko, nosač lančane pile može se podesiti na tri različite radne visine: na 680 mm, 640 mm i 600 mm. Može se sklopiti i stoga odložiti u minimalni prostor u šupi, garaži ili podrumu, dok se ponovno ne zatreba.

Tehnički podaci

Radna visina680 mm / 640 mm / 600 mm
Duljina80 cm
Maks. nosivost150 kg
Za cjepanice do cca.300 mm
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.