productimage
example_usage
productimage
example_usage
Pribor za kompresore

accesory set 5 pcs.

Br. Art.:4132720EAN kod: 4006825410020
  • 5-dijelni profesionalni set alata za različite primjene
  • Pogodno za kompresore s radnim tlakom od najmanje 8 bara
  • Pištolj za prskanje lakog ulja i proizvoda za čišćenje
  • Pištolj za prskanje bojom za nanošenje boja i lakova
  • Pištolj za ispuhivanje za čišćenje površina i radnih područja
  • Manometar za provjeru tlaka i napuhavanje guma
  • Crijevo za komprimirani zrak od 4 metra unutarnjeg promjera 6 mm
  • Uklj. brzo otpuštajuća spojnica za brzu zamjenu alata
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell set za kompresor, profi, 5/1 dizajniran je kako za profesionalne korisnike tako i za ljubitelje DIY-a. Set za kompresor sadrži sve što vam je potrebno za obavljanje širokog spektra zadataka u radionici, garaži i kući. Peterodijelni profesionalni set prikladan je za sve standardne kompresore s radnim tlakom od najmanje 8 bara. Set od pet dijelova prikladan je za jednostavne poslove čišćenja i bojenja te za korištenje kao praktičan svestrani alat u radionici i garaži. Praktični pištolj za ispuhivanje može se koristiti za čišćenje radnog područja i za uklanjanje prašine s površina koje namjeravate obojiti. Pištolj za prskanje boje posebno je dizajniran za prskanje boja i lakova. Pištolj za prskanje prikladan je za laka ulja i proizvode za čišćenje. U kompletu je i pištolj za pumpanje guma za provjeru tlaka i za napuhavanje guma na vozilima. Za fleksibilnost u korištenju, uključeno je i crijevo za komprimirani zrak od četiri metra s unutarnjim promjerom od 6 milimetara. Set također uključuje spojnicu za brzo otpuštanje za brzu promjenu alata.

Tehnički podaci

Radni tlak min.0 bar
Radni tlak maks.8 bar
Duljina crijeva4 m
Radni tlak min.0 bar
Radni tlak maks.8 bar
Duljina crijeva0.37 m
Radni tlak min.3 bar
Radni tlak maks.4 bar
Kapacitet spremnika0.9 L
Kapacitet spremnika0.6 L
Veličina mlaznice1.4 mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.