E-Team

Njihova misija: Omogućiti

Nemoguće? To ne postoji! Ovaj tim kombinira snagu, izdržljivost, kreativnost i učinkovitost. Pružaju kvalitetu i uvijek pronalaze pravo rješenje u pravo vrijeme.
Zato što vole ono što rade. Opremljeni Power X-Change akumulatorskim alatom za radionicu i vrt, oni se suočavaju sa svim izazovima, omogućuju svaku misiju, oni su personalizirana kompetencija baterija.
Njihov klijent: Oliver Kahn u ime FC Bayern-a.

Koga ćete nazvati? E-Team!

E-Team

Omogućuje svaku misiju

Kao šef svake misije, uvijek ima plan, uvijek razmišlja tri koraka unaprijed. Frank zna misiju, poznaje svoj tim, živi Power X-Change i zna kako mogu ostvariti bilo što. Zato što je on sjajan mozak E-Team-a. Stres? On ga ne poznaje! On zna što njegov tim može učiniti!

Uvijek otvoreno, bez praznih fraza, bez pretjerivanja. Skye ima oko za ono bitno. Usredotočena, precizna i profesionalna, ulazi ravno u srž misije. Izazovi? Priznaje ih samo s podignutom obrvom. Njezina jedina slabost:
kad je u pitanju moć, ponekad nadmaši cilj.

Zašto odraditi normalno, kad može biti zabavno i luckasto? Da entuzijazam ima lice, to bi vjerojatno bio "D". Budući da slobodni duh voli svoj posao, što je neobičniji i više tehnički, to bolje. Kad stvari postanu teške, on to jednostavno naziva "uzbudljivim". Zato što petlja dok ne pronađe rješenje koje je često jednako genijalno koliko i kreativno.

Problemi? Mike ih rješava u tren oka! I to uvijek sa smiješkom na licu i uz pjesmu. Bez obzira koliko misija traje. Kad se može baciti na posao, on je u svom elementu. Tko bi rekao da je on, od svih članova tima, onaj koji se najbolje snalazi s biljkama.

4
Specijalista
250+
Akumulatorskih alata
1
Tim

Kad on nazove, vrijeme je za novu misiju:

Omogućiti.

Kao klijent, točno zna što želi i zna da neke misije može omogućiti samo E-Team. Čak i ako mu njihove metode ponekad izmame začuđen osmijeh...

E-Team misija: Omogućiti na TV-u!

Položen je test izdržljivosti

E-Team oprema može izdržati najteže uvjete

Snaga baterije, izdržljivost i preciznost:

Akumulatorske škare za živicu GE-CH 36/65 Li

Perfekcionist Frank radije poseže za Akumulatorskim škarama za živicu GE-CH 36/65 jer je s njima savršeno opremljen čak i za najzahtjevnije poslove rezanja: visokokvalitetne oštrice izrađene od laserski rezanog i dijamantno brušenog čelika s izdašnim 30 mm razmakom između zuba omogućuje maksimalnu preciznost, dugotrajnu oštrinu i vijek trajanja, kao i savršene rezultate čak i kod debljih grana. Nakon rezanja živice: dvije potrebne baterije mogu se koristiti u bilo kojem od preko 250 Power X-Change alata.

"Motor bez četkica, snaga udarca od 3,2 J i kombinirano 36 V napajanje iz dvije Power X-Change baterije: s ovom ovdje bebom omogućiti ću čak i najtežu misiju!"
Mike
Snagator

Višenamjenski alat spreman za udarce

Akumulatorska udarna bušilica

Koliko god bila snažna, učinkovita i oštroumna, Skye također voli svoju aku udarnu bušilicu, od koje se ne odvaja čak i kada nema posla. Uz funkcije uvrtanja, bušenja i udarnog bušenja kombinirane u jednom praktičnom alatu, svestrana aku udarna bušilica TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah) neizostavna je pomoć.

E-Team Power X-Change oprema Sve što trebate za misiju

Želite još više akumulatorske snage?

Otkrijte sada naš akumulatorski sistem i vaše alate za vrt i radionicu. Samo iz Einhella.