Vrhunski inženjering za najsuvremeniju tehnologiju

Maksimalna preciznost i najsuvremeniji proizvodni procesi

Mi smo stručnjaci za baterije!

Naše Power X‐Change baterije odgovaraju najstrožim kvalitativnim i sigurnosnim standardima

Punjiva baterija za alat sastoji se od brojnih komponenti. Tek kad svi dijelovi odgovaraju najvišim zahtjevima kvalitete, spajamo ih u Power X‐Change bateriju. Na taj način osiguravamo dovoljnu snagu, ali i potrebnu sigurnost – tijekom punjenja, tijekom prijevoza i tijekom intenzivnog rada.

Najmodernija tehnika

Dokazana kvaliteta

Izdržljivost

Baterijske ćelije

Najviša kvaliteta – provjerena sigurnost

U Power X‐Change baterijama koristimo isključivo kvalitetne litij-ionske ćelije renomiranih međunarodnih proizvođača. Na taj smo način osigurali konstantnu vrhunsku kvalitetu uz pridržavanje najstrožih sigurnosnih standarda.

No pri izboru punjivih baterijskih ćelija ne pouzdajemo se samo u kvalitetno ime: svaka Power X‐Change baterijska ćelija podvrgava se automatiziranom i neovisnom testiranju kojim jamčimo stopostotnu sigurnost. Čak i nakon nekoliko godina intenzivne upotrebe!

Baterija

Birane ćelije – komponente za visoke zahtjeve

Budući da točne specifikacije pojedinih ćelija mogu varirati uslijed proizvodnih uvjeta, strogim selekcijskim kriterijima osiguravamo maksimum konstantnosti i sigurnosti. Svaka Power X‐Change baterija sastoji se od ćelija koje su međusobno idealno usklađene.

Ali i druge komponente naše baterije moraju izdržati najviše zahtjeve. Komponente su raspoređene tako da se postigne što učinkovitije hlađenje, a plastično kućište otporno je na udarce i zaštićeno od prašine; redovite kontrole i testiranja u praksi čine naše baterije među najboljima na tržištu.

Aktivni sustav upravljanja baterijom

Inteligentna elektronika – učinkovita zaštita baterije

Osim strogih proizvodnih kontrola i smjernica, maksimalnu sigurnost i snagu osigurava i aktivni sustav upravljanja baterijom – i to tijekom cijelog intenzivnog vijeka trajanja baterije. Naš aktivni sustav upravljanja baterijom u unutrašnjosti svake Power X‐Change baterije nadzire komponente koje utječu na sigurnost te optimalno upravlja korištenjem svake baterije.

Na taj način spriječavamo uobičajena oštećenja baterija. Duboko pražnjenje, previsoki napon, pregrijavanje, samopražnjenje i memorijski efekt: aktivni sustav upravljanja baterijom na vrijeme prepoznaje štetne utjecaje te ih učinkovito spriječava. A u kritičnim stanjima baterije, aktivni sustav upravljanja baterijom isključuje napajanje.

Punjač

Pouzdan rad – sigurno rukovanje

Specijalni Power X‐Change punjač je učinkovit, a usto i iznimno siguran. Više upravljačkih modula osigurava ravnomjerno i ispravno punjenje ćelija u bateriji. Na taj način ne samo da se produžuje životni vijek baterija, već se stvara još jedna razina sigurnosti.

Punjač izbjegava kratke spojeve između ćelija pri preniskim temperaturama i automatski se isključuje u slučaju kvarova, odnosno nakon što se baterija napuni do kraja.

Power X-Change alati

Višenamjenska platforma – savršena usklađenost

Kompleksni i opsežni sistem akumulatorskih alata funkcionira sigurno i pouzdano samo onda kad su i pogonjeni alati precizno prilagođeni potrebama. Zato smo pri dizajniranju i razvoju alata i vrtnih uređaja iz serije Power X‐Change osobitu pozornost posvetili elektronici koja se ugrađuje u aku alate.

Stalnim ispitivanjima i testiranjima brinemo se da komponente osjetljive na vrućinu odnosno zapaljive komponente odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima. Osim toga, svi Power X‐Change alati prolaze postupak neovisnog certificiranja.

Einhell razvojni odjel: „U Power X-Change aku sistemu sigurnost i funkcionalnost su na prvom mjestu. Zato pazimo na svaki detalj.”