Savršena usluga za vašu robotsku kosilicu

Otkrijte prednosti robotske kosilice FREELEXO

Ovdje možete na prvi pogled pronaći usluge dostupne za naše Einhell robotske kosilice. Možemo vam pomoći s instalacijom robotske kosilice u vaš vrt: putem vodiča za brzi početak, videozapisa za instalaciju i usluge instalacije. Osim toga, nakon što pronađete pravu kosilicu, naš ovlašteni Einhell servis može doći u vaš dom i instalirati vašu robotsku kosilicu. Da biste saznali više informacija o dodatnom priboru dostupnom za Einhell robotsku kosilicu FREELEXO, pogledajte dolje!

Usluga instalacije Započnite s robotskom kosilicom pomoću naše usluge instalacije

Vodič za brzi početak

Kako upravljati vašom robotskom kosilicom

Usluga instalacije

Potražite pomoć od profesionalaca

Kupili ste robotsku kosilicu, ali trebate pomoć da je instalirate u svoj vrt? Nema problema: koristite uslugu instalacije i iskoristite brojne pogodnosti. Zakažite termin i u roku od 14 dana će Vas posjetiti tehničar koji će stručno obaviti polaganje granične žice. Tehničar će vam također pomoći raspakirati i sastaviti uređaj, kao i postaviti i programirati robotsku kosilicu. Uz probni rad uređaja i upute za rukovanje robotskom kosilicom, od stručnjaka ćete upoznati sve funkcije i postavke. Imamo i uslugu daljinske podrške.

Pregled cijena

Ako ste vlasnik Einhell FREELEXO-a, možete naručiti "uslugu instalacije", a naš servisni odjel obavit će cijelu instalaciju kosilice u vašem vrtu. Samo kreirajte zahtjev i možete odabrati željeni datum kada bi servisni tehničar trebao doći i instalirati robotsku kosilicu. Navedena cijena ovisit će o veličini travnjaka.

Otkrijte svoje prednosti:

  • Tehničar će postaviti graničnu žicu
  • Robotska kosilica bit će u potpunosti sastavljena, postavljena i testirana na licu mjesta
  • Tehničar će vam dati uvod za ispravnu uporabu robotske kosilice.
  • Odlaganje materijala za pakiranje ako je potrebno

Napomena: U cijenu usluge instalacije nisu uključeni dijelovi ili pribor.

Samo kreirajte zahtjev i mi ćemo vam poslati informacije o cijenama.

"Uradi sam" video za instalaciju.

Kako postaviti svoju Einhell robotsku kosilicu!

Još uvijek niste sigurni kako pokrenuti svoju robotsku kosilicu? Naš video vodič vas vodi kroz postavljanje korak po korak i pokazuje vam sve važne točke: Dobivate informacije o tome kako započeti provjerom svih dijelova proizvoda i pribora koji su vam potrebni za instalaciju. Postoje detaljne informacije o tome kako možete ispravno instalirati žicu s dodatnim savjetima. U roku od niti 2 minute možete provjeriti kako pravilno spojiti svoju kosilicu na stanicu za punjenje, a dodatno ćete dobiti i informacije o ukupnim troškovima do početka prve košnje vašeg robota.

Prvi koraci instalacije kosilice
Ugradnja žice
Spajanje stanice za punjenje
Prva košnja

Imate li dodatnih pitanja?

Imate li pitanja o našim robotskim kosilicama ili našim dodatnim uslugama? Rado ćemo Vam pružiti osobnu pomoć! Kontaktirajte nas putem našeg servisnog broja ili nam pošaljite poruku.

+385 49 342 444

Od ponedjeljka do petka:
8:00 - 16:00 h

[email protected]

 

Zahtjev za uslugu instalacije

Ako želite dobiti uslugu instalacije za svoj novi FREELEXO ispunite ovdje zahtjev i unesite sve potrebne podatke u ovaj obrazac. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati s procjenom troškova.

Korisnički podaci

Molimo Vas da ispunite sva polja koja su obavezna, kako bismo Vas mogli kontaktirati na Vaš zahtjev.

Podaci o proizvodu i usluzi

Molimo unesite podatke za uslugu i vašu kosilicu.

? ?Gdje mogu pronaći broj artikla?