productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
Kolica za alat i opremu

TC-TW 100

Br. Art.:4510170EAN kod: 4006825614305
  • 4 ladice s interlock-sustavom koji izbjegava naginjanje
  • Pretinac za odlaganje strojeva s poklopcem
  • 4 zakretna kotača od plastike, uklj. 2 s parkirnom kočnicom
  • Prostor za odlaganje alata s prostirkom
  • Ručka za guranje
productimage
Opis proizvoda

Einhell kolica za alat TC-TW 100 čvrst su i pouzdan partner za održavanje urednosti. Lako je rukovati kolicima s alat u radionici. Sa četiri nosiva, rotirajuća kotačića izrađena od plastike i potisnom ručkom, kolica za alat mogu se koristiti upravo tamo gdje treba obaviti posao. Praktična kolica za alat idealna su i za manje radionice i za trajno skladištenje u bilo kojem kutu koji želite. Dvije parkirne kočnice na kotačima osiguravaju da kolica ostanu sigurna točno tamo gdje ih "uradi sam" entuzijast želi. TC-TW 100 opremljena su sa četiri ladice koje se glatko kreću sa sustavom blokiranja i pretincem za odlaganje s poklopcem, posebno dizajniranim za strojeve. Pladanj s prostirkom idealan je za osjetljive alate. Ova ladica je također idealna za olovke, odvijače i vijke; prostirka pruža poboljšani otpor kotrljanja i drži alat točno tamo gdje ga majstori odlažu. Einhell kolica za alat imaju maksimalnu nosivost od 75 kilograma.

Tehnički podaci

Maks. kapacitet nošenja75 kg
Ladica tip A4 Pieces | 70 mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.