productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
Motorna pila

GC-PC 1335/1 I

Br. Art.:4501870EAN kod: 4006825641738
  • Kvalitetni OREGON mač i lanac
  • Automatski i primer za lagani start
  • Elektronsko paljenje - stabilan rad motora
  • Ručka za zaštitu od vibracija - amortizeri za zaštitu od umora
  • Velika metalna kandža
  • Zaštita od povratnog udaraca s trenutnom kočnicom lanca
  • Automatsko podmazivanje lanca
  • Boca za miješanje benzina i ulja
  • Zaštita mača
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell motorna pila GC-PC 1335/1 I kombinira visoke performanse Einhell benzinske pile s kvalitetom proizvoda OREGON. Opremljena ORGEON mačem i lancem, spremna je za rješavanje vaših kućnih i vrtnih zadataka. Od grana do građevinskog drva i drva za ogrjev, jedva da postoji nešto što benzinska motorna pila ne može razrezati na željenu veličinu. Zračno hlađeni 2-taktni motor s kugličnim ležajevima na oba kraja radilice isporučuje dovoljno snage. Zahvaljujući brojnim funkcijama tehničke podrške, ova benzinska motorna pila također je sigurna i jednostavna za korištenje. Značajka protiv vibracija smanjuje tjelesni stres i umor. Pumpica goriva i čok eliminiraju probleme s hladnim paljenjem. Digitalno paljenje osigurava brz, dinamičan unos goriva i stabilan rad motora. Zaštita od povratnog udara i kočnica lanca s trenutnom reakcijom štite vas dok radite s motornom pilom. Lanac se odmah zaustavlja ako dođe do povratnog udarca. Za još manji rizik u slučaju da lanac iskoči s vodilice, ugrađena je i hvataljka za lanac. Velika i robusna zaustavna kandža od metala osigurava sigurno i praktično rukovanje za sve vrste radova. Automatski sustav podmazivanja lanca opskrbljuje lanac dovoljnom količinom ulja za lanac. Za sigurno i jednostavno skladištenje lanca i mača osiguran je zaštitni poklopac. Uključena je i boca za miješanje benzina/ulja.

Tehnički podaci

Motortwo-stroke, air cooled
Obujam motora37.2 cm³
Snaga1.3 kW
Maks. brzina11500 min^-1
Kapacitet spremnika za gorivo0.3 L
Kapacitet spremnika ulja170 mL
Duljina mača350 mm
Duljina rezanja34.5 cm
Brzina rezanja21.9 m/s
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.