productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Motorna pila

GC-PC 1235 I

Br. Art.:4501861EAN kod: 4006825613308
  • Kvalitetni OREGON mač i lanac
  • Auto-čok i primer za lak start
  • Elektroničko paljenje - stabilan rad motora
  • Ručka protiv vibracija - Smanjuje vibracije i zamor korisnika
  • Velika metalna kandža
  • Zaštita od povratnog udaraca s trenutnom kočnicom lanca
  • Automatsko podmazivanje lanca
  • Hvatanje lanca - smanjuje rizik kada lanac iskoči
  • Boca za miješanje benzina i ulja
  • Zaštita mača
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell benzinska motorna pila GC-PC 1235 I objedinjuje visoke performanse Einhell benzinske motorne pile s oštrinom proizvoda kvalitete OREGON. Opremljena mačem i lancem ORGEON spremna je za rješavanje zadataka u vašem domu i vrtu. Od grana do građevinskog drveta i drva za ogrjev, nema gotovo ništa što ova lančana pila ne može smanjiti. Zračno hlađeni dvotaktni motor s kugličnim ležajevima na oba kraja radilice pruža obilje snage. Zahvaljujući brojnim funkcijama tehničke podrške, ova benzinska motorna pila je također sigurna i jednostavna za korištenje. Antivibracijska značajka smanjuje tjelesni stres i umor. Primer i auto-čok uklanjaju probleme hladnog pokretanja. Digitalno paljenje osigurava brz, dinamičan unos goriva i stabilan rad motora. Zaštita od povratnog udarca i trenutna kočnica štite vas dok radite s motornom pilom. Lanac se odmah zaustavlja ako se dogodi povratni udarac. Osigurač lanca brine se da lanac ne iskoči s mača pile. Veliki i robusni graničnik izrađen od metala osigurava sigurno i praktično rukovanje za sve vrste radova. Automatski sustav podmazivanja lanaca opskrbljuje lanac s dovoljno ulja. Zaštitni poklopac mača predviđen je za sigurno i jednostavno skladištenje lanca i mača. Uključena je i bočica za miješanje benzina i ulja.

Tehnički podaci

Motortwo-stroke, air cooled
Obujam motora37.2 cm³
Snaga1.2 kW
Maks. brzina11500 min^-1
Kapacitet spremnika za gorivo0.3 L
Kapacitet spremnika ulja170 mL
Duljina mača355 mm
Duljina rezanja34.5 cm
Brzina rezanja21.9 m/s
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.