productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Ekscentrična brusilica

TC-RS 38 E

Br. Art.:4462165EAN kod: 4006825603811
  • Elektronska kontrola brzine
  • Jednostavna izmjena brusnog papira zahvaljujući sustavu na čičak
  • Integrirano usisavanje prašine preko vrećice za prašinu
  • Brusni papir (P80)
productimage
Opis proizvoda

Einhell ekscentrična brusilica TC-RS 38 E robustan je, praktičan alat koji ambicioznim uradi sam entuzijastima pruža odličnu uslugu brušenja na drvetu, plastici i metalu. Zahvaljujući elektronskoj kontroli brzine, snaga brušenja može se dobro i točno prilagoditi zahtjevima određenog materijala i primjene. TC-RS 38 E dolazi s pričvršćivanjem na čičak, tako da se brusni papir može mijenjati u nekoliko sekundi i bez nabora ostaje na brusnom disku. Njegove velike ručke pružaju dobro držanje tijekom rada i osiguravaju ugodno rukovanje čak i tijekom dugih radnih zadataka. Za čisti rad s malo prašine, alat dolazi s funkcijom usisavanja prašine i vrećicom za prašinu. Uključen je brusni papir, tako da možete odmah započeti s radom.

Tehnički podaci

Napon230 V | 50 Hz
Snaga380 W
Brzina oscilacija12000 - 26000 min^-1
Krug oscilacija2 mm
Promjer podloge125 mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.