productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Akumulatorska ručna kružna pila

TE-CS 18/165 Li-Solo

Br. Art.: 4331204EAN kod: 4006825626360
  • Član Power X-Change obitelji
  • Mali, lagan i praktičan - za udoban rad
  • Maks. dubina rezanja od 54 mm zahvaljujući listu pile od 165 mm
  • Jednostavno podešavanje bez alata (dubina rezanja, nagib, kut)
  • Adapter za usisavanje prašine za održavanje čistog radnog mjesta
  • Jednostavna zamjena lista pile zahvaljujući blokadi osovine
  • Visokokvalitetno LED svjetlo za osvjetljavanje površine koja se pili
  • Kompatibilan s Einhell vodilicom
  • Visokokvalitetna aluminijska ploča podnožja
  • Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupni zasebno)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorski ručni kružni cirkular TE-CS 18/165 Li - Solo je kompaktan, lagan i vrlo jednostavan za korištenje - kao član Power X-Change obitelji također je neovisan. Prednosti akumulatorskih uređaja su očite: kablovi koji smetaju, ozljede kod spoticanja po kablovima, smetnje zahvaljujući ograničenim kretnjama sve su stvar prošlosti zahvaljujući novoj generaciji snažnih i dugotrajnih Einhell akumulatorskih alata.

Baterije s visokokvalitetnim lithium-ion ćelijama mogu se koristiti za sve članove Power X-Change obitelji, i u radionici i u vrtu. Ručni kružni cirkular pogoni snažna 18 V lithium-ion punjiva baterija, a radi na brzini do 4200 okr/min na materijalu koji želite obraditi. Dosadni strujni kablovi i ograničeni radijus kretanja stvar su prošlosti. Za što ugodniji rad dubina rezanja i kut nagiba vrlo se jednostavno podešavaju bez potrebe za dodatnim alatom. Zahvaljujući blokadi osovine zamjena rezne ploče vrlo je brza i jednostavna, a visokokvalitetno LED svjetlo osvjetljava radni prostor za optimalni rezultat.

Rezna ploča od 165 milimetara postiže dubinu reza od 54 milimetara na 90 stupnjeva, a 35 milimetara na 45 stupnjeva. Ovaj akumulatorski ručni kružni cirkular kompatibilan je s Einhell vodilicom. Radna ploča izrađena iz aluminija vrlo je čvrsta i kvalitetna. Da bi radno mjesto ostalo čisto tu je i adapter za usisavanje prašine.

Power X-Change sistemska baterija i punjač nisu uključeni u isporuku, ali su dostupni zasebno, na primjer kao praktični Starter Kit (baterija + punjač) ili posebno punjač i odgovarajuća baterija. Einhell TE-CS 18/165 Li - Solo.

Tehnički podaci

Brzina bez opterećenja4200 min^-1
List pile165 mm x 20 mm
Broj zuba24 Pieces
Dubina rezanja na 90°54 mm
Dubina rezanja na 45°35 mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.