productimage
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
Pneumatska ekscentrična brusilica

DSE 125

Br. Art.: 4133325EAN kod: 4006825581607
  • Ručka koja apsorbira vibracije, ne klizi
  • Čvrsto kućište od lijevanog aluminija
  • Upravljačka ručica za brzinu brušenja
  • Disk sa čičkom (kompatibilan s brusnim papirom s 8 rupa)
  • Set brusnih papira (granulacija: 2x80, 2x100, 2x120)
  • Usisni adapter za usisavač / sistem za usisavanje
  • Utikač za zračni priključak
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Zahvaljujući širokoj paleti pribora, visokoučinkovita pneumatska ekscentrična brusilica DSE 125 odmah je spremna za uporabu u kući, radionici i garaži. Uz faktor vibracija bez opterećenja od 10,500 min-1, uređaj omogućuje zahtjevan rad na brušenju. Brzina brušenja može se lako podesiti podešavanjem regulatora protoka zraka. Neuništivo kućište od lijevanog aluminija i visokokvalitetne komponente daju DSE 125 dug životni vijek. Ručica koja je prigušena vibracijama i koja ne klizi osigurava siguran rad bez zamora. Ploča za brušenje promjera 125 mm kompatibilna je sa standardnim brusnim papirom s 8 rupa i čičak trakom za pričvršćivanje opremljena je setom brusnog papira od dva lista, svaki u veličinama zrna K80, K100 i K120. Čistoću na radnom mjestu osigurava usisni adapter za usisivač ili sustav za odsisavanje. Spojni priključak za priključak na brzu spojnicu za komprimirani zrak već je uključen u isporuku.

Tehnički podaci

Maks. radni tlak6.3 bar
Potrošnja zraka106 L/min
Brzina oscilacija10500 min^-1
Krug oscilacija5 mm
Promjer brusne ploče125 mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.