productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
example_usage
Benzinska kosilica

GC-PM 56 S HW

Br. Art.: 3404765EAN kod: 4006825608984
 • 4-taktni Einhell OHV motor sa 1 cilindrom
 • Isključivi pogon na stražnje kotače marke GT
 • Einhell Vortex technologija kućišta
 • Centralno podešavanje visine košnje, 6 razina
 • Einhell koncept ručke uključuje položaj za čišćenje i skladištenje
 • Duga ručka podesiva po visini (3 podešavanja) sa mekim rukohvatom
 • Velika vreća za hvatanje trave sa indikatorom nivoa i 2 ručke
 • Ručka sa start užetom
 • Adapter s funkcijom malčiranja
 • Izbacivanje sa strane/deflektror za stražnje izbacivanje trave
 • Visoki kotači, uključujući kotače montirane na kugličnim ležajevima
 • Uključen alat za čišćenje u položaju za čišćenje
 • Prednji branik sa češljem za travu i ugrađenom ručicom za podizanje
 • Preporučuje se za površine do 2.200 m²
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

GC-PM 56 S HW benzinska kosilica je moderna i pouzdana pomoćnica u vrtlarstvu nove generacije kosilice iz Einhell-a. Raznovrsne funkcije u kombinaciji s visokokvalitetnim komponentama stvaraju savršenu simbiozu za visoke standarde ambicioznog hobi vrtlara. Snažni Einhell OHV motor u svakom trenutku osigurava dovoljno snage za pouzdano pomicanje kosilice pogona na stražnjim kotačima u bilo kojem okruženju, radeći razne poslove. Lak start je omogućen inovativnim Einhell sustavom za brzo pokretanje i pojednostavljen je kabelom za pokretanje koji je pričvršćen na vodilicu. Kako bi se zadovoljili svi zahtjevi u vrtu, zahvaljujući jedinstvenoj funkciji 5 u 1 može se promijeniti u bilo kojem trenutku između košnje, usitnjavanja, bočnog izbacivanja i sakupljanja u korpu. Precizan rezultat rezanja postiže se inovativnim Vortex Tehnološkim sustavom zajedno s integriranim češljem za travu. Metalno rezno kućište, koje se sastoji od jednog komada metala, dizajnirano je da bude posebno optimizirano za protok. Dobro osmišljen dizajn i poseban oblik rotirajućeg noža stvaraju snažan usis koji podiže travu prije rezanja. Tek tada je reže i gnječi u optimalno protočnom strujanju zraka i velikom snagom izbacuje. Središnje podešavanje visine rezanja koje se može podesiti u 6 smjerova omogućuje vrlo jednostavno podešavanje radne visine. Sa visokim kotačima s kugličnim ležajem i posebnim profilom gume su opremljeni pogonski kotači motorne kosilice, koja kosi bilo koje terensko okruženje udobno i jednostavno. Veliki sakupljač trave s indikatorom razine i 2 ručke za pražnjenje sakuplja do 80 litara i posebno se lako prazni s obje ruke. Zahvaljujući konceptu Einhell, uključujući položaj za čišćenje i skladištenje, može se podesiti u tri nivou po visini i sklopiti kako bi se uštedio prostor. Dodatni mekani rukohvat i integrirane ručke za nošenje također omogućuju ugodno rukovanje i transport u svakom trenutku. Kosilica dolazi s čistačem za čišćenje u položaju za čišćenje. Ovaj uspravni položaj za čišćenje može se koristiti i za relativno štedljivu pohranu kosilice. GC-PM 56 S HW preporučuje se za travnjake do 2.200 m².

Tehnički podaci

Motorfour-stroke, air cooled
Obujam motora173 cm³
Snaga2.8 kW
Radna brzina2850 min^-1
Kapacitet spremnika za gorivo1.6 L
Širina rezanja56 cm
Kapacitet košare80 L
Promjer prednjih kotača200 mm
Promjer stražnjih kotača280 mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.