productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Aparat za elektrolučno zavarivanje

TC-EW 150

Br. Art.: 1544065EAN kod: 4006825628784
  • Beskonačno podesiva struja zavarivanja
  • Termostat s indikatorskom lampicom
  • Ručka za nošenje
  • Terminal za uzemljenje
  • Držač elektrode
productimage
Opis proizvoda

Einhell aparat za elektrolučno zavarivanje TC-EW 150 svestrani je alat za radionicu ili garažu kada trebate zavariti radne predmete kao npr. ravni i kutni željezni profil, dvije cijevi i sl. Praktičan i jednostavan za korištenje, vrlo je svestrani alat i za DIY entuzijaste i ambiciozne majstore. Struja varenja Einhell aparata za elektrolučno zavarivanje TC-EW 150 beskonačno je podesiva. Termostat sa svjetlosnim indikatorom olakšava konstantan pregled rada i sigurnosti. Aparat ima praktičnu ručku za nošenje i uzemljenje. Držač elektroda osigurava uredno i jednostavno korištenje i samo okret zgloba je potreban za početak varenja. Oprema je vrlo funkcionalna i jednostavna za korištenje. Sa strujom varenja od 40 do 80 ampera osigurava dovoljno snage za svestranu primjenu.

Tehnički podaci

Napon230 V | 50 Hz
Osigurač16 A
Struja varenja40 A - 80 A
Napon bez opterećenja48 V
Promjer elektrode1.6 mm - 2.5 mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.