productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
Punjač akumulatora

CC-BC 6 M

Br. Art.:1002231EAN kod: 4006825614282
 • Pametni punjač akumulatora sa mikroprocesorom
 • Ciklus punjenja u više koraka kontrolira i nadzire mikroprocesor
 • Univerzalni punjač akumulatora za različite vrste akumulatora kao što su:
 • Gel, AGM, olovni akumulatori bez ili sa manje održavanja
 • Automatsko podešavanje napona akumulatora za 6/12V vozila
 • Funkcija punjenja na kapaljku za stalnu idealnu napunjenost
 • Optimalni punjač za sezonska vozila sa dugim vremenima mirovanja (kabrioleti/motocikli)
 • Upotreba će produžiti vijek trajanja akumulatora
 • Zimski način punjenja za vanjske temperature ispod 5 ° C
 • Prikaz na LCD ekranu: napon akumulatora i napredak punjenja
 • Funkcija oživljavanja istrošenih akumulatora
 • Elektronska zaštita protiv preopterećenja, zamenjenih polova i kratkog spoja
 • Potpuno izolirane štipaljke i integrirani zidni nosač
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell CC-BC 6 M punjač akumulatora inteligentni je uređaj za punjenje akumulatora prilagođen tehnički visoko razvijenim, visokoučinkovitim akumulatorama koji se nalaze u modernim vozilima. Jedinica s mikroprocesorskim upravljanjem pogodna je za širok raspon tipova akumulatora i nudi razne tehničke mehanizme sigurnosti i održavanja. Glavni fokus razvoja bio je na brzom punjenjenju prilagođeno akumulatorima, tako da se postiže najduži mogući životni vijek s punim performansama. Upravljanje punjačem je jednostavnije nego s uobičajenim uređajima zahvaljujući detaljnom prikazu statusa punjenja. Ovaj Einhell sveobuhvatni uređaj pogodan je za gel, AGM, i olovne akumulatore bez održavanja. CC-BC 6 M automatski se prilagođava naponu akumulatora od 6V i 12V. Višefazni ciklus punjenja Einhellovog punjača automatski kontrolira i podešava mikroprocesorski kontroler. Elektronika pametnog upravljanja analizira vrstu i stanje spojenog akumulatora i pokreće najprikladniji način punjenja prema onome što je potrebno. Funkcija punjenja na kapaljku štiti i čuva akumulator za stalno optimalnu razinu napunjenosti. To čini CC-BC 6 M prikladnim za sve tipove vozila, posebno sezonska vozila s dugim vremenima neaktivnosti. Umjesto da se akumulatoru omogućuje da se polako potpuno isprazni, što rezultira potpunim pražnjenjem, akumulator se stalno puni do optimalne razine pomoću ovog načina punjenja. Punjenje "na kapaljku" puštanja produžava radni vijek, sprječavajući zamjenu neispravnih akumulatora što može stvoriti velike troškove. Automobili, motocikli i skuteri su odmah spremni za upotrebu na početku sezone. Zimski način punjenja posebno je razvijen za vanjske temperature ispod 5 ° C. Einhell punjač akumulatora opremljen je automatskom zaštitom od prekomjernog punjenja, kratkog spoja i obrnutog polariteta Ti zaštitni mehanizmi štite ne samo punjač, ​​već i akumulator. LCD zaslon za napon i status napunjenosti akumulatora prikazuje trenutačno stanje akumulatora i način rada punjača. Zahvaljujući potpuno izoliranim stezaljkama, akumulatori se mogu lako i sigurno spojiti. Integrirani zidni nosač znači da se punjač može sigurno čuvati i uštedjeti na prostoru.

Tehnički podaci

Napon220-240 V | 50 Hz
Napon punjenja6 V/ 12V
Struja punjenja min. (arit./ef.) - maks. (arit./ef.) na 6 V d.c.2 / [-] A
Struja punjenja min. (arit./ef.) - maks. (arit./ef.) na 12 V d.c.2 / [-] - 6 / [-] A
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.