productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
Punjač akumulatora

CC-BC 2 M

Br. Art.:1002211EAN kod: 4006825614268
 • Pametni punjač akumulatora sa mikroprocesorom
 • Ciklus punjenja u više koraka kontrolira i nadzire mikroprocesor
 • Univerzalni punjač akumulatora za različite vrste akumulatora kao što su:
 • Gel, AGM, olovni akumulatori bez ili sa manje održavanja
 • Automatsko podešavanje napona akumulatora za 6/12V vozila
 • Tip zaštite: IP65 (zaštićen od prašine i prskanja vode)
 • Funkcija punjenja na kapaljku za stalnu idealnu napunjenost
 • Optimalni punjač za sezonska vozila sa dugim vremenima mirovanja (kabrioleti/motocikli)
 • Upotreba će produžiti vijek trajanja akumulatora
 • Zimski način punjenja za vanjske temperature ispod 5 ° C
 • Prikaz napona akumulatora i napona punjenja
 • Elektronska zaštita protiv preopterećenja, zamenjenih polova i kratkog spoja
 • Potpuno izolirane štipaljke i integrirani zidni nosač
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell CC-BC 2 M punjač akumulatora inteligentna je mikroprocesorska jedinica koja se koristi za punjenje širokog spektra akumulatora. Punjač ima niz značajki zaštite i održavanja, a dizajniran je za rukovanje tehnički naprednim akumulatorima velike snage. Brzo punjenje bez propadanja akumulatora bio je glavni prioritet u dizajnu, tako da uređaj produljuje vijek trajanja akumulatora. Korisnički prikaz stanja napunjenosti čini punjač manje kompliciranim za upotrebu od tradicionalnih punjača. Univerzalni Einhell punjač kompatibilan je sa gel i AGM akumulatorima, kao i sa olovnim akumulatorima. CC-BC 2 M automatski prepoznaje napon akumulatora od 6 V i 12V. Mikroprocesorski regulator automatski nadzire i upravlja ciklusom punjenja u više faza. Elektronika pametnog upravljanja analizira akumulator koji je spojen i pokreće odgovarajuće akcije ovisno o statusu. Funkcija punjenja na kapaljku štiti akumulator i osigurava stalno optimalno punjenje. Stoga je CC-BC 2 M idealan i za sezonska vozila koja se ne koriste dulje vrijeme. Umjesto da dopušta postupno potpuno pražnjenje i riskiraa prekomjerno pražnjenje, punjenje na kapaljku sigurno održava akumulator na njegovoj optimalnoj razini. To produžava vijek trajanja i sprječava potrebu da trošite mnogo novca zamjenjujući neispravni akumulator. Automobili, motocikli i skuteri spremni su za vožnju na početku sezone. Zimski način punjenja razvijen je posebno za vanjske temperature ispod 5 ° C. Automatska zaštita od prepunjavanja, kratkog spoja i obrnutog polariteta sprječava oštećenje punjača i akumulatora. Einhell punjač baterija je zaštićen je od prašini i prskanju vode prema IP 65 standardu zaštite. LED zaslon prikazuju stanje napunjenosti baterije i načina rada punjača: 25%, 50%, 75% i 100% napunjenosti, 6V ili 12V punjenje vozila i zimski način rada. Ako se uoče problemi, lampica upozorenja se odmah uključuje. Einhell punjač može se sigurno i jednostavno spojiti na akumulator pomoću potpuno izoliranih stezaljki. Uređaj također ima integrirani nosač za prikladnu ugradnju na zid.

Tehnički podaci

Napon220-240 V | 50 Hz
Napon punjenja6 V/ 12V
Struja punjenja min. (arit./ef.) - maks. (arit./ef.) na 6 V d.c.2 / [-] A
Struja punjenja min. (arit./ef.) - maks. (arit./ef.) na 12 V d.c.2 / [-] A
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.