Prikaži više

Einhell je glavni partner
BMW i Motorsport

U budućnost sa snagom baterije

Od sezone 2018/19 predstavljamo se kao ponosni glavni partner BMW i Motorsporta u ABB FIA Formula E prvenstvu. Ovim partnerstvom želimo postati još bolji za vas i osigurati vodeću poziciju po pitanju akumulatorske tehnologije na "uradi sam" tržištu. Od početka partnerstva, mehaničari
BMW i Andretti Motorsporta oslanjaju se na bežičnu slobodu Einhell Power X-Change proizvoda u svojoj garaži. Uostalom, performanse, izdržljivost, trajnost i inovativnost smatraju se temeljima Formule E, ali jednako su odlučujući i za Einhell akumulatorske alate.

Einhell alate koristimo svaki dan - i oni se vjerojatno koriste za deset puta zahtjevnije zadatke nego itko tko ih koristi kod kuće. Pouzdanost je sto posto. A najbolja stvar u korištenju Einhell asortimana je to što je to ista baterija koja se nalazi u svakom različitom alatu.
Roger Griffiths
Direktor BMW i Andretti Motorsport tima

Direktor BMW i Andretti Motorsport tima

Roger Griffith o uporabi Einhell alata u Formuli E

Kao vodeći proizvođač najsuvremenijih alata za dom i vrt, predstavljamo se kao glavni partner BMW i Motorsporta kao dio Formule E i time smo na samom vrhu budućih tehnologija koje prenosimo na tržište alata. Uz to, od početka partnerstva, BMW i Andretti Motorsport tim opremamo našim Power X-Change alatima, nudeći tako mehaničarima bežičnu slobodu u garaži. Roger Griffiths u videu objašnjava zašto su on i njegov tim toliko zadovoljni izvedbom, izdržljivošću i kvalitetom Einhell alata. Saznajte više o partnerstvu između Einhella i BMW-a.

Einhell alati

u akciji u garaži

Sezona 2020/21

13 utrka u glavnim svjetskim metropolama

ABB FIA Formula E prvenstvo 2020/2021

Posebna sezona

ABB FIA Formula E prvenstvo ući će 2020/21 u svoju sedmu sezonu. Zbog Corona pandemije, uoči ABB FIA Formula E prvenstva 2020/21, Formula E i FIA potvrđuju ažurirani kalendar utrka. Ovogodišnja sezona neće početi utrkom u Santiago de Chile kako je bilo planirano, već u Diriyahu u Saudijskoj Arabiji. Trenutni kalendar utrka možete pronaći ovdje

Početak sedme sezone

Vruće temperature i izazovne staze

Otvorenje E-Prixa i prva dvostruka utrka očekuju vozače i navijače Formule E u Diriyahu u Saudijskoj Arabiji 26. i 27. veljače. Vijugava staza dio je trkačkog kalendara Formule E od pete sezone. Nijedna druga momčad tamo nije bila toliko uspješna kao momčad  BMW i Andretti Motorsport: BMW je ovdje zabilježio tri pol pozicije i dvije pobjede u utrci na prethodnom E-Prixu.

Novi BMW iFE.21

Spremni za sezonu 2020/21

Naš partner BMW i Motorsport predstavio je novi BMW iFE.21 uoči početka sezone 2020/21 ABB FIA Formule E. BMW-ova stručnost i dalje leži prvenstveno u srcu vozila, u pojačanom pogonskom sustavu. Karakteristike BMW Racing eDrive02 revidirane su na temelju detaljnih informacija s pojedinačnih trkaćim staza koje je tim prikupio u svojoj debitantskoj sezoni i prilagođene specifičnim izazovima Formula E utrka. Radujemo se još jednoj sezoni uz BMW i Motorsport i prvoj utrci u Diriyah.

2.8
sekundi ubrzanje od 0 do 100 km/h
250/335.26
snaga u kW/KS
98.5%
maks. učinkovitost
Sponzorstvo ili partneri našeg trkačkog tima puno su više od pukog oglašavanja na automobilu ili majici. Radi se o ljudima koji imaju isti mentalitet i radnu etiku kao mi. A Einhell je dokazano izvanredan u tome. To je imalo veliki utjecaj na naš rad.
Roger Griffiths
BMW i Andretti Motorsport, direktor tima

Einhell i BMW i Motorsport

Više od partnerstva

Einhell alati u upotrebi - Bežična sloboda u trkaćoj garaži sa stopostotnom pouzdanošću
Einhell i BMW i Andretti Motorsport - partneri s istim načinom razmišljanja
Tim kao obitelj - Osobnost je bitna u zahtjevnom okruženju auto moto utrka

Uvidi, činjenice i pozadina

Ukratko BMW i Motorsport i Formula E

BMW i Formula E

Formula E kao platforma za mobilnost budućnosti

Od sezone 2018/19, BMW i Andretti Motorsport predstavljen je kao radni tim u ABB FIA Formula E prvenstvu. S novim BMW i pogonskim sustavom za BMW iFE.18 i dalje razvijanim BMW iFE.21, BMW prikuplja vrijedne informacije tijekom utrka, koje će biti izravno ugrađene u serijski razvoj budućih modela i motora poput npr. iNEXT. Motor Formule E zauzvrat profitira na iskustvu serije.

Na pregled BMW i Motorsporta

Formula E

Više od auto-moto sporta

ABB FIA Formula E prvenstvo prva je serija motora na svijetu za trkaće automobile s električnim motorima. Takozvane E-Prix utrke održavaju se na gradskim terenima u gradovima širom svijeta od 2014. Cilj ABB FIA Formule E prvenstva nije samo zabava sportom, već i promicanje inovacija u sustavima električnih motora i demonstracija potencijala održive energije. Na taj način ABB FIA Formula E prvenstvo spoja sportsku izvrsnost i održive automobilske koncepte.

Na službenu web stranicu Formule E

Posebnosti Formule E

Fanboost

Formula E jedina je auto-moto utrka na svijetu u kojoj navijači igraju aktivnu ulogu u utjecaju na rezultat utrke. Formula E FANBOOST daje navijačima priliku da glasaju za svog omiljenog vozača i daju im više snage u utrci. Glasanje započinje 6 dana prije utrke i završava 15 minuta prije starta.

Kako Fanboost djeluje?

Pet vozača s najviše FANBOOST glasova nakratko dobiva više snage, što se može koristiti u vremenskom okviru od 5 sekundi u drugoj polovici utrke. U ovom se vremenskom okviru snaga Gen2 trkaćih automobila privremeno povećava s 200 kW (272 KS) na 250 kW (340 KS).

Kliknite ovdje da biste pročitali više o Formuli E FANBOOST