Einhell Connect

Za autonomno održavanje lijepih travnjaka bez napora, upravljajte Freelexom putem naše praktične aplikacije za pametne telefone

Upotrebom Bluetooth funkcije, Freelexo robotskom kosilicom možete jednostavno upravljati s vašeg pametnog telefona putem aplikacije.

To vam omogućuje pokretanje robotske kosilice, kreiranje rasporeda košnje, pregled statistike među mnogim drugim funkcijama koje možete prilagoditi svojim preciznim zahtjevima.

Einhell Connect App

Sada dostupno za preuzimanje

 

Praktično upravljanje putem aplikacije za pametni telefon

 • Robotska kosilica može se programirati prema vašim preciznim zahtjevima unutar aplikacije. Možete postaviti raspored košnje, aktivirati funkcije košnje tokom kiše i košnje rubova i naravno pokrenuti robotsku kosilicu sve iz aplikacije.
 • Sva nova ažuriranja koja postanu dostupna mogu se preuzeti i prenijeti na vašu robotsku kosilicu putem Bluetootha.
 • Značajke kao što su senzor za kišu ili funkcija košnje rubova mogu se aktivirati putem aplikacije.
 • Jednom kada se povežete na svoju robotsku kosilicu, možete provjeriti njezin status i izdati naredbe kao što je zaustavljanje košenja ili odlazak na stanicu za punjenje.
 • Zatrebate li pomoć ili podršku, imamo na raspolaganju opsežne i detaljne upute i videozapise koji će vam pomoći.

Kako spojiti aplikaciju s vašom robotskom kosilicom

Dodaj uređaj
robotic lawn mower app

Prije dodavanja uređaja morate se registrirati. To se može učiniti putem uobičajene registracije ili putem postojećih Google ili Facebook računa.

Zatim se uređaj mora dodati. Nakon dodjele pojedinačnog naziva uređaja, može se skenirati QR kod na uređaju ili unijeti serijski broj artikla.

Zatim se robotska kosilica mora uključiti i aktivirati Bluetooth pametnog telefona. Robotska kosilica automatski se pojavljuje na popisu dostupnih uređaja. Morate odabrati ispravan uređaj i unijeti PIN za vezu.

Spajanje
robotic lawn mower app

Nakon što je uređaj odabran i postavljen PIN, pojavljuje se pregled uređaja povezanih s računom s kojima se sada možete povezati. U budućnosti se uz robotsku kosilicu mogu integrirati i drugi Einhell uređaji.

Ako ste se povezali s uređajem, možete vidjeti status ovog uređaja. Također možete izdavati naredbe robotskoj kosilici. Ako kliknete na robotsku kosilicu na stranici pregleda uređaja, dolazite na glavnu stranicu uređaja.

Konfiguracija
robotic lawn mower app

Vrijeme rada, područja, statistika, informacije o uređaju, FAQ i postavke prikazani su na glavnoj stranici i mogu se prilagoditi vašim potrebama.

Postavke
robotic lawn mower app

Mogu se aktivirati različite značajke poput senzora za kišu ili košnje rubova. Nadalje, mogu se kreirati i druge postavke, instalirati ažuriranja te dobiti i dodati informacije.

Sva pitanja na prvi pogled

FAQ - Često postavljana pitanja

Koje su funkcije dostupne putem aplikacije?

Osim normalnog rada, možete se povezati s aplikacijom putem Bluetootha i koristiti sljedeće funkcije:

 • Upravljanje kosilicom
 • Provjera postavki
 • Programiranje kosilice
 • Pregled trenutnog statusa
 • Ažuriranje software-a
 • Pomoć i informacije o instalaciji kosilice

Trebam li stalnu internetsku vezu da bih mogao koristiti aplikaciju?

Ne, samo za proces registracije potrebna je stalna internetska veza.