productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Akumulatorska bušilica

TE-CD 18/40 Li BL - Solo

Br. Art.:4513997EAN kod: 4006825658422
  • Član Power X-Change obitelji
  • Einhell Brushless Energy-motor bez četkica, veća snaga, dulji rad
  • Visokokvalitetna stezna glava s jednim rukavcem
  • 2-stupanjski prijenos za snažno bušenje i uvrtanje vijaka
  • Elektronika brzine za prilagodbu prema materijalu i primjeni
  • Uvijek spremna zahvaljujući li-ion tehnologiji bez samopražnjenja
  • LED svijetlo za optimalan rad u mračnim prostorima
  • Vrlo praktičan rad zbog ergonomskog dizajna i mekanog rukohvata
  • Mala i lagana akumulatorska bušilica za rad bez umora
  • Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupni zasebno)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorska bušilica TE-CD 18/40 Li BL-Solo za snažno bušenje i brzo uvrtanje pruža maksimalni zakretni moment od 40 Nm na robusnom 2-brzinskom prijenosu. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji punjivih baterija fleksibilne serije Power X-Change, akumulatorska bušilica olakšava rad na jednostavnim poslovima bušenja kao što je rad na drvu. Motor bez četkica ne trpi mehaničko trošenje i stoga nudi više snage i radi dulje od konvencionalnih motora s ugljenim četkicama. Mala, lagana akumulatorska bušilica jednostavna je za rukovanje, osigurava rad bez umora, a zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu i mekanom rukohvatu, također pruža čvrst i siguran prihvat. Uz svu svoju snagu, elektronička kontrola brzine osigurava da se alat još uvijek može prilagoditi određenom materijalu i primjeni. Akumulatorska bušilica opremljena je visokokvalitetnom, brzoizmjenjivom steznom glavom od 10 mm s jednom čahurom i LED osvjetljenjem za optimalan rad u tamnim područjima. Baterije s visokokvalitetnim litij-ionskim ćelijama mogu se koristiti za sve članove Power X-Change obitelji. PXC punjive baterije trajno su spremne za korištenje zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji s nultim samopražnjenjem. Ovaj proizvod dolazi bez baterije i punjača iz Power X-Change serije koji su dostupni zasebno, npr. kao praktičan PXC Starter Kit u različitim kapacitetima.

Tehnički podaci

Broj brzina2
Broj okretaja (brzina 1)0-350 min^-1
Broj okretaja (brzina 2)0-1450 min^-1
Maks. zakretni moment40 Nm
Broj stupnjeva zakretnog momenta21 settings
Stezna glava10 mm | single sleeve
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.