Asortiman Einhell proizvoda

Od akumulatorskih odvijača do kosilica i radio prijemnika

Pravi alat za svaki zadatak: U asortimanu Einhell alata pronaći ćete opsežan izbor različite opreme za korištenje u vašem domu. To omogućuje amaterskim DIY majstorima da svoje radionice opreme svime što im srce poželi – a imamo i opsežnu ponudu vrtnih alata i praktičnog pribora pri ruci. Bez obzira da li je na strujni kabel, benzinski ili napajan s našim Power X-Change akumulatorskim sistemom... Izbor je vaš. Naša Power X-Change obitelj omogućuje vam da radite u domu, radionici i vrtu bežično uz maksimalnu fleksibilnost, budući da možete kombinirati sve baterije i punjače s bilo kojim uređajem iz sistema. Više od 300 uređaja već je dio PXC asortimana koji se stalno razvija i kojemu se neprestano dodaju novi uređaji.

Snažan rad s Einhell alatima

Potpuno opremljen za vašu kućnu radionicu: možete ga pronaći ovdje

Udarne bušilice, preklopne pile, stolne pile, kompresori ili usisavači za mokro/suho usisavanje. Ovisno o projektima na kojima radite, trebat će vam pravi alati za vašu radionicu. Bilo da više volite raditi sa strujnim kabelom ili bežično s našim baterijama: imamo pravi alat za svaki zadatak. Einhell proizvodi nisu savršeni samo za DIY hobiste zbog svog fantastičnog omjera cijene i učinkovitosti, već impresioniraju i svojom funkcijom i performansama.

Sveobuhvatne informacije o našem asortimanu proizvoda možete pronaći na našoj web stranici. Podijeljeni u pojedinačne kategorije, lako se snalazite i ne samo da možete dobiti detaljne informacije o raznim Einhell proizvodima, već možete pronaći i vrijedne stručne savjete o korištenju uređaja. Također možete pronaći svaku od naših različitih grupa proizvoda podijeljenih u tri kategorije za alate, vrt i pribor. Kod alata razlikujemo (ručne) električne alate, stacionarne strojeve, uređaje za čišćenje, automobilsku tehniku ​​i uređaje za grijanje.

Istaknute karakteristike našeg alata

Zdravi, zeleni vrtovi s Einhell vrtnim alatima

Snažni alati za travnjake, živice i još mnogo toga!

Bilo proljeće, ljeto ili jesen – uvijek ima posla za vrtlare amatere bez obzira na doba godine. Koliko god vaš vrt bio velik ili malen, vijugav, ravan, brežuljkast, zasađen ili ukrasan, u Einhellu ćete sigurno pronaći odgovarajući vrtlarski alat koji će vam pomoći u vašim zadacima. Od pumpi preko škara za živicu do klasičnih kosilica za travu, ovdje ćete pronaći ono što tražite. Naš akumulatorski sistem Power X-Change zaista ima mnoge prednosti budući da su strujne utičnice u vrtu vrlo rijetke. Ako želite raditi bežično i bez ispušnih plinova, svakako bolje pogledajte naše akumulatorske vrtne alate i uređaje. Naš opsežni vrtni asortiman uključuje kosilice, prozračivače, škare za živicu, pumpe za vodu, puhače za lišće i usisivače za lišće, trimere za travu, motorne pile, kopačice, sjeckalice, tlačne prskalice i još mnogo toga.

Istaknuti proizvodi za vrt

Pravi pribor za svaki zadatak

Pažnja na detalje: visokokvalitetni pribor za vaše Einhell alate

Najbolji alat vrijedi onoliko koliko vrijedi njegov pribor. Kompresor, na primjer, postaje pravi svestrani alat u radionici i vrtu uz pravi pribor. U našem asortimanu dodatne opreme možete pronaći opremu za svoju radionicu, razne Power X-Change baterije i punjače, dodatke za vašu stolnu pilu, pneumatske alate za vaše kompresore ili razne kovčege i torbe. Također možete pronaći pribor kao što su crijeva, četke, filteri i još mnogo toga za vrtne alate, posebno za pumpe i određene alate za čišćenje.