productimage
example_usage
productimage
example_usage
Pribor za kompresore

Paint spray gun, suction can

Br. Art.: 4132900EAN kod: 4006825411003
  • Zapremnina usisne posude je 1,0 litra
  • Regulator količine boje
  • Uski/široki mlazni regulator
  • Rotirajuća mlaznica
productimage
Opis proizvoda

Einhell pištolj za boju s metalnom posudicom, 1 l daje "uradi sam" entuzijastima brojne mogućnosti za obavljanje poslova bojanja i lakiranja posvuda u kući, radionici i garaži. Posuda za usisavanje omogućuje fleksibilno rukovanje pištoljem za prskanje bez istjecanja sadržaja iz spremnika. Regulator šiljastog/širokog mlaza omogućuje točno podešavanje uzorka prskanja pištolja za svaki zadatak. Tu je i rotirajuća mlaznica za beskonačno podesivo poravnavanje širokog konusa od vodoravne prema okomitoj liniji. Regulator količine boje osigurava precizno doziranje boje. S kapacitetom od 1 litre, usisni spremnik ima velike rezerve za veće radne površine. Uključen je nastavak za spajanje na brzu spojnicu crijeva za komprimirani zrak.

Tehnički podaci

Kapacitet spremnika1 L
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.