productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
example_usage
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
example_usage
example_usage
Akumulatorske škare za živicu

GE-CH 36/61 Li-Solo

Br. Art.:3410965EAN kod: 4006825662382
  • Član obitelji Power X-Change, potrebne 2x18V baterije
  • Oštrice izrađene od laserski rezanog i dijamantno brušenog čelika
  • Ergonomska, mala prednja ručka s mikro prekidačima
  • Metalni zupčanici za dugi životni vijek
  • Kolektor za rezanje
  • Aluminijski poklopac preko rezača
  • Štitnik od šoka s držačem za zidni nosač
  • Čvrsti štitnik rezača za skladištenje i transport
  • Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupni zasebno)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorske škare za živicu GE-CH 36/61 Li-Solo pomoći će vam da maksimalno iskoristite zelenilo u vašem kućnom vrtu. Zahvaljujući tehnologiji Power X-Change možete uživati ​​u slobodi bežičnog rada. Fleksibilne aku škare za živicu rade s visokokvalitetnim litij-ionskim punjivim baterijama koje se mogu koristiti u više od 200 Einhell PXC alata. Stvarna korist za okoliš je da su ispušni plinovi sada stvar prošlosti. Ali ni buka i električni kabeli više nisu problem. Aku škarama za živicu su za rad potrebne 2x 18 V baterije. Oštrice izrađene od laserski rezanog i dijamantno brušenog čelika nude kvalitetu i izdržljivost. Metalni prijenos također je dizajniran za dugi vijek trajanja. Ergonomska uska prednja ručka s mikro-prekidačem osigurava udoban rad čak i na dugim poslovima ili u nepovoljnim uvjetima. Akumulatorske škare za živicu opremljene su sakupljačem reznica i aluminijskim poklopcem oštrice, kao i štitnikom od udarca s držačem za zidnu montažu. Čvrsti štitnik rezača omogućuje siguran transport i skladištenje bez problema. Ovaj proizvod se isporučuje bez Power X-Change baterija ili punjača, koji su dostupni zasebno, npr. kao praktičan PXC Starter Kit.

Tehnički podaci

Duljina mača670 mm
Duljina rezanja61 cm
Razmak između zuba26 mm
Rezova u minuti2400 min^-1
full_width_image
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.