productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Akumulatorska bušilica

TP-CD 18/50 Li BL-Solo

Br. Art.:4513887EAN kod: 4006825644838
  • Član Power X-Change obitelji
  • Einhell Brushless Energy-motor bez četkica, veća snaga, dulji rad
  • Visokokvalitetna metalna stezna glava do 13 mm
  • 2-stupanjski prijenos za snažno bušenje i uvrtanje vijaka
  • Elektronika brzine za prilagodbu prema materijalu i primjeni
  • Uvijek spremna zahvaljujući li-ion tehnologiji bez samopražnjenja
  • LED svijetlo za optimalan rad u mračnim prostorima
  • Vrlo lako rukovanje zahvaljujući ergonomskom i mekanom rukohvatu
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorska bušilica TP-CD 18/50 Li BL-Solo robustan je svestrani alat za "uradi sam" entuzijaste koji zahtijevaju solidne performanse za brze i točne rezultate bez žrtvovanja udobnog rukovanja. Motor bez četkica daje veću snagu i radi dulje od uobičajenog motora sa četkicama. Kao član Power X-Change obitelji, akumulatorska bušilica uvijek je spremna za akciju - visokokvalitetne li-ion baterije iz sistema odupiru se samopražnjenju koje je inače tipično za baterije. Uz sve to sistemske baterije mogu se kombinirati s alatom. Einhell akumulatorska bušilica ima 2-stupanjski prijenos za brzo odvijanje i moćno bušenje. Za svu snagu akumulatorske bušilice, elektronička kontrola brzine osigurava isporuku prave snage za određeni materijal i primjenu. Tijekom bušenja, ogromne sile djeluju na materijal, bušilicu - i naravno na osobu koja upravlja bušilicom. Ergonomski dizajn i mekani rukohvat pružaju izuzetno jednostavno rukovanje i čvrst, siguran prihvat. LED svjetlo daje vam dobar pregled onoga što radite kad je vidljivost loša, na primjer, na gradilištima i u šupama ili u teško pristupačnim područjima. U isporuku nisu uključeni Power X-Change baterija i punjač, koji su dostupni zasebno, npr. kao praktični PXC Starter Kit.

Tehnički podaci

Broj brzina2
Broj okretaja (brzina 1)0-500 min^-1
Broj okretaja (brzina 2)0-1800 min^-1
Maks. zakretni moment50 Nm
Broj stupnjeva zakretnog momenta20 settings
Stezna glava13 mm | single sleeve
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.