einhell-accessory-charger-4512103-productimage-101
einhell-accessory-charger-4512103-detail_image-101
einhell-accessory-charger-4512103-productimage-101
einhell-accessory-charger-4512103-detail_image-101
Punjač

Power X-Fastcharger 4A

Br. Art.:4512103EAN kod: 4006825650228
  • Trenutne informacije na 6-stupanjskom LED zaslonu
  • Integrirane ušice za jednostavnu montažu na zid
  • Univerzalno za sve Power X-Change baterije
  • Štednja novca, zaštita okoliša i fleksibilnost
  • Tehnologija brzog 4 A punjenja osigurava kraća vremena punjenja
  • Konstantni nadzor baterije za optimalno punjenje
  • Način osvježavanja ponovno aktivira duboko ispražnjene baterije
  • Maksimalna sigurnost zbog inteligentnog upravljanja punjenjem
Više informacija
einhell-accessory-charger-4512103-productimage-101
Opis proizvoda

Einhell Power X-Fastcharger 4 A je brzi punjač s kojim su punjive baterije iz Power X-Change sistema napunjene brže nego ikad. Jedna baterija za sve alate: punjive baterije Power X-Change mogu se koristiti u svim alatima i vrtnoj opremi iz serije visoko učinkovitog Einhell sistema. Punjači iz serije mogu se univerzalno koristiti za svaku PXC punjivu bateriju. Prednosti za kupca su očite: jedna punjiva baterija i jedan punjač za sve alate ne samo da štede značajne troškove kupnje, univerzalna uporaba također pomaže u zaštiti okoliša i pruža fleksibilnost u kući i vrtu. Također eliminira neurednost i kaos zbog različitih punjivih baterija i punjača za svaki zasebni alat. Tehnologija brzog punjenja od 4 A osigurava kraća vremena punjenja, a za optimalno punjenje i maksimalnu sigurnost bateriju trajno nadgleda inteligentni sustav upravljanja punjenjem. Postoji način osvježavanja za ponovno aktiviranje ispražnjenih baterija. Sve najnovije informacije pruža 6-stupanjski LED indikator razine punjenja. Postoje integrirane ušice za lako vješanje na zid.

Tehnički podaci

Napon200-250 V | 50-60 Hz
Izlazni napon21 V
Izlazna struja4000 mA
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.