productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Akumulatorska lančana pila

GE-LC 36/35 Li-Solo

Br. Art.:4501780EAN kod: 4006825631920
 • Član Power X-Change obitelji, koristi 2x 18 V baterije
 • Einhell motor bez četkica
 • Kvalitetni OREGON mač i lanac
 • Zamjena i zatezanje lanca bez dodatnog alata
 • Zaštita od povratnog udaraca s trenutnom kočnicom lanca
 • Ergonomska ručka s mekanim rukohvatom
 • Metalne kandže
 • Veliki otvor za dolijevanje ulja
 • Automatsko podmazivanje lanca
 • Držač protiv ispadanja lanca
 • Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupni zasebno)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorska lančana pila GE-LC 36/35 Li - Solo kombinira izvanrednu kvalitetu Einhell uređaja s OREGON performansama rezanja. Visokokvalitetni OREGON lanac i mač, čine ovu akumulatorsku pilu izrazito poželjnom za korištenje te vrlo pouzdanom i sigurnom za rukovanje. Ova pouzdana, praktična lančana pila idealna je za obrezivanje ili rezanje malih do srednjih stabala, pripremanje malih trupaca za ogrjev i skraćivanje ili rezanje drva za gradnju. Einhell akumulatorska lančana pila je vrlo sigurna i jednostavna za rukovanje u i oko vašeg vrta. Zaštita od povratnog udarca i mehanička kočnica lanca s trenutnom reakcijom štite Vas kod rada s lančanom pilom. Lanac se zaustavlja u istom trenutku kada se dogodi povratni udarac. Čelični klinovi drže lanac ako ispadne iz vodilice. Robusni metalni graničnici drže pilu stabilnom i povećavaju Vašu sigurnost i udobnost pri radu. Ergonomski oblikovana drška pridonosi čvrstom i ugodnom rukovanju ove Einhell akumulatorske lančane pile. Za zatezanje ili zamjenu lanca nije potreban dodatni alat. Lanac se podmazuje automatski, a veliki otvor spremnika ulja od 120 ml eliminira potrebu za korištenjem dodatnog lijevka. Pila se isporučuje bez baterija i punjača, koji su dostupni zasebno, kao npr. praktični PXC Starter Kit koji sadrži bateriju i punjač. Za GE-LC 36/35 Li - Solo potrebne su 2 Power X-Change baterije.

Tehnički podaci

Duljina mača35 cm
Maks. duljina reza33 cm
Brzina rezanja15 m/s
Kapacitet spremnika za ulje115 mL
full_width_image
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.