productimage
example_usage
productimage
example_usage
Stalak za rezanje

TS 115/125

Br. Art.:4431044EAN kod: 4006825632736
  • Univerzalni, podesivi držač za kutnu brusilicu
  • Štitnik za iskrice za veću sigurnost korisnika
  • Podesiva stezaljka izratka, također za kutne rezove
  • Osnovna ploča od lijevanog željeza za dodatnu stabilnost
  • Aluminijski stalak s robusnim zakretnim zglobom + protuopruga
  • Za kutne brusilice s promjerom reznog kotača 115 mm i 125 mm
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

S Einhell robusnim stalkom za kutnu brusilicu TS 115/125 korisnik ima sve pod kontrolom – za rad u radionici, podrumu ili garaži. Dizajniran za kutne brusilice s promjerom rezne ploče od 115 milimetara i 125 milimetara, stalak je univerzalno podesiv i stoga je praktičan pomoćnik kada je riječ o korištenju reznog alata za rad na širokom rasponu različitih materijala. Podesiva stezaljka radnog komada također omogućuje praktične kutne rezove. Čvrsta osnovna ploča izrađena je od čeličnog lima i pruža dodatnu stabilnost. Stalak je izrađen od lijevanog aluminija i opremljen je robusnim nagibnim spojem i kontra oprugom.

Tehnički podaci

Veličina podnožja185 mm x 236 mm
Upotrebljivo za kutnu brusilicu (s promjerom diska od __ do __)115/125mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.