productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Aku mini ručna kružna pila

TE-CS 18/89 Li - Solo

Br. Art.:4331100EAN kod: 4006825646184
  • Član Power X-Change obitelji
  • Mala, lagana i praktična – za udoban rad
  • Jednostavno podešavanje dubine rezanja bez alata
  • Visokokvalitetni aluminijski stol za pilu za optimalnu stabilnost
  • Jednostavna izmjena lista pile zahvaljujući blokadi osovine
  • Oštrica od tvrdog metala visokog kvaliteta za čiste rezove
  • Maks. dubina rezanja od 28 mm zahvaljujući listu pile Ø89 mm
  • Adapter za usisavanje prašine za čisto radno mjesto
  • Paralelni graničnik za precizne rezove
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorska mini ručna kružna pila TE-CS 18/89 Li-Solo idealna je za izvođenje ravnih rezova u komadima drva, ploča, parketa ili ploča izrađenih od raznih materijala. Ova bežična inačica je iznimno fleksibilna u uporabi, posebno kada se radi bez blizine utičnice i gdje bi dugi produžni kabel mogao biti opasnost. Akumulatorska mini verzija je kompaktna, lagana i jednostavna za korištenje – udobna za rukovanje. Kao član obitelji Power X-Change, aku mini ručna kružna pila može se koristiti u kombinaciji s bilo kojom PXC punjivom baterijom. Punjiva baterija i punjač iz serije Power X-Change nisu uključeni uz uređaj i dostupni su zasebno, npr. kao praktičan PXC Starter Kit. Dubina rezanja na aku mini ručnoj kružnoj pili lako se podešava bez ikakvog alata, a promjena lista pile je sama po sebi jednostavna zahvaljujući sustavu za zaključavanja osovine. Visokokvalitetni karbidni list pile i paralelni graničnik osiguravaju čiste, precizne rezove, maksimalna dubina rezanja je 28 mm zahvaljujući listu pile promjera 89 mm. Visokokvalitetni stol pile izrađen od aluminija pruža optimalnu stabilnost. Adapter za usisavač na kućištu pomaže održavanju radnog mjesta čistim.

Tehnički podaci

Napon18 V
Brzina rotacije2500 min^-1
Promjer lista pile89 mm
Dubina reza, drvo28 mm
full_width_image
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.