productimage
productimage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Akumulatorska miješalica boju i ljepilo

TE-MX 18 Li - Solo

Br. Art.:4258760EAN kod: 4006825638196
  • Član Power X-Change obitelji
  • Elektronika brzine za prilagodbu prema materijalu i primjeni
  • Ergonomska ručka za udobno rukovanje
  • Robusno i izdržljivo aluminijsko kućište
  • Funkcija polaganog pokretanja za ugodan i siguran rad
  • Robusni držač alata s M14 navojem
  • Uključena miješalica za žbuku (Ø 100 mm)
  • Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupni zasebno)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorski mješač za boju i ljepilo TE-MX 18 Li-Solo član je potpuno fleksibilne, visoko učinkovite Power X-Change obitelji. Za miješanje laka i boje ili ljepila i žbuke: Uz visoko učinkoviti aku mješač za boju i ljepilo, imate pravi alat za proizvodnju homogene mase. TE-MX 18 Li-Solo ima elektronsku kontrolu brzine za prilagođavanje svakom pojedinom materijalu i primjeni, tako da se može pojedinačno podesiti na konzistenciju ili tvrdoću potrebnu za smjesu. Funkcija polaganog pokretanja osigurava da se miješanje pokreće polagano - bez prskanja ili grudica. Ergonomski oblikovana ručka čini ovaj alat ugodnim za rad i omogućuje čvrsto držanje. Lagano i robusno aluminijsko kućište prijenosa dizajnirano je za dugi životni vijek alata. Robustan prihvat mješača ima navoj M14. Opseg isporuke uključuje jednu miješalicu za žbuku (Ø 100 mm). Ovaj proizvod dolazi bez Power X-Change baterije i punjača koji su dostupni zasebno. Sve punjive baterije iz PXC sistema mogu se kombinirati s akumulatorskim mješačem za boju i ljepilo.

Tehnički podaci

Vrsta učvršćivača za miješanjeM14
full_width_image
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.