productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
Mješač za boju i ljepilo

TC-MX 1400-2 E

Br. Art.:4258550EAN kod: 4006825602241
  • 2-brzinski prijenos za veću snagu i visoke performanse miješanja
  • Elektronska kontrola brzine s predpodešavanjem brzine
  • Izdržljivo, čvrsto aluminijsko kućište
  • Montiranje osovine na vratu prijenosa radi stacionarnog rada
  • Ergonomska ručka i prekidač za uključivanje kontinuiranog rada
  • Polagano pokretanje za sigurniji rad
  • Robusni držač alata s M14 navojem
  • Uključena miješalica za žbuku (Ø133 mm)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Stručnjaci se zaklinju u snagu i izdržljivost visokokvalitetne miješalice za boju i ljepilo TC-MX 1400-2 E za miješanje tekućina i praškastih građevinskih materijala. Njegov dvobrzinski prijenos u robusnom i izdržljivom metalnom aluminijskom kućištu pretvara snagu 1.400 W motora u visoki zakretni moment ili u veliku brzinu, tako da se potrebna brzina miješanja može optimalno prilagoditi konzistenciji miješanog materijala. Zbog velikog ergonomskog rukohvata, miješalica za boju i ljepilo uvijek savršeno leži u ruci, a dugački robusni gumeni kabel nudi dovoljno prostora za rad u bilo kojem trenutku. Miješalica se pokreće glatko pomoću značajke soft start-a, a ugrađena dinamička kontrola brzine s unaprijed odabranom brzinom omogućuje podešavanje potreben brzine. Za udoban kontinuirani rad uređaj ima prekidač za konstantan rad i nosač na vratu prijenosa za rad s već postojećim stalcima za miješanje. Svi uobičajeni alati za miješanje s navojem M14 mogu se pokretati na robusnom nosaču miješalice. Uz to, u isporuku je uključena i miješalica za žbuku Ø 133 mm.

Tehnički podaci

Napon220-240 V | 50 Hz
Snaga1400 W
Broj okretaja (brzina 1)0-480 min^-1
Broj okretaja (brzina 2)0-780 min^-1
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.