Set alata

TC-TK 18 Li Kit

Br. Art.: 4257238 EAN kod: 4006825646504
  • Power X-Change set aku alata
  • Akumulatorska bušilica TC-CD 18/35 Li
  • Optimalan rad u tamnim područjima zahvaljujući LED svjetlu
  • Elektronika brzine za prilagodbu prema materijalu i primjeni
  • Aku kutna brusilica TC-AG 18/115 Li
  • Najlakša kutna brusilica u klasi
  • Polagano pokretanje i zaštita ponovnog pokretanja-sigurniji rad
  • U kompletu s 1,5 Ah i 3,0 Ah baterijom i 30 min brzim punjačem
Više informacija
einhell-classic-power-tool-kit-4257238-productimage-101
Opis proizvoda

Einhell set akumulatorskih alata TC-TK 18 Li Kit (CD+AG) sastoji se od dva osnovna alata koji predstavljaju osnovu za svaku situaciju koja uključuje rad u radionici ili kod kuće: Einhell akumulatorska bušilica TC-CD 18/35 Li i Einhell akumulatorska kutna brusilica TC-AG 18/115 Li u praktičnoj i potpuno fleksibilnoj verziji Power X-Change. Akumulatorska bušilica je kompaktan i snažan pomoćnik, vrlo svestran višenamjenski alat, koji u jednom alatu kombinira dva električna alata: bušilicu i odvijač. Elektronička kontrola brzine osigurava da se alat može prilagoditi svakom pojedinom materijalu i primjeni, a za optimalnu upotrebu u tamnim područjima postoji LED radno svjetlo. Akumulatorska kutna brusilica TC-AG 18/115 Li namijenjena je za brušenje, rezanje i poliranje metala, kamena i drva. TC-AG 18/115 Li je najlakša aku kutna brusilica u ovoj klasi proizvoda i ima praktičnu funkciju polaganog pokretanja i zaštitu od ponovnog pokretanja za veću sigurnost korisnika. Proizvod se isporučuje u kompletu s jednom 1,5 Ah PXC baterijom i jednom 3,0 Ah PXC Plus baterijom i brzim punjačem. Punjive baterije mogu se koristiti u kombinaciji sa svim Power X-Change alatima. S druge strane, sve baterije iz Power X-Change sistema također se mogu koristiti u ovim akumulatorskim alatima.

Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.