productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Vrtna pumpa

GC-GP 6040 ECO

Br. Art.:4180320EAN kod: 4006825637250
  • Indikator za ulijevanje vodom
  • Preklopna ručka
  • Veliki vijak za ulijevanje vode
  • Zaštita od smrzavanja zbog vijka za ispuštanje vode
  • Termo zaštita
  • Kvalitetna mehanička brtvila
  • Prekidač za uključivanje/isključivanje
  • ECO Power: veća isporuka, manja potrošnja energije
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell vrtna pumpa Einhell GC-GP 6040 ECO vrijedan je pomoćnik u njezi vrta - ekonomična i ekološka! Samo cvijeće koje se dobro zalijeva razvija šareno cvjetanje, a bogat povrtnjak neće cvjetati bez optimalnog zali kao "najkorisnija" voda za navodnjavanje. Za razliku od vode iz slavine, kišnica je bez kamenca, bez aditiva koji ubijaju bakterije i ne košta ništa! S Einhell ECO Power pumpom za vodu omogućuje veću brzinu isporuke uz manje troškove električne energije. Uz snagu od 600 W vrtna pumpa isporučuje do 4000 l čiste vode na sat. Sklopiva ručka olakšava transport pumpe do cisterne, bačve za kišnicu ili bunara i omogućuje njezino odlaganje na minimalni prostor nakon upotrebe. Postoji prekidač za uključivanje / isključivanje za aktiviranje vrtne pumpe. Sadrži veliki otvor za punjenje vode i indikator punjenja vodom, vrtna pumpa omogućuje vam da na prvi pogled vidite je li u pumpi već napunjena voda. Preostala voda može se u potpunosti isprazniti kroz vijak za ispuštanje vode, tako da je pumpa zaštićena od smrzavanja kada je odložite. Termo zaštita čuva pumpu od preopterećenja tijekom uporabe. Vrtna pumpa također ima visokokvalitetne mehaničke brtve, usisni priključak s 42 mm (1 1/4 "vanjski navoj) i tlačni priključak s 33,3 mm (1" unutarnji navoj).

Tehnički podaci

Napon220-240 V | 50 Hz
Snaga600 W
Maks. dostavni kapacitet4000 L/h
Max. delivery height / - pressure36 m / 3.6 bar
Maks. usisna visina8 m
Maks. temperatura vode35 °C
Usisni priključak42mm (R11/4 AG)
Tlačni priključak33,3mm (R1 IG)
Strujni kabel1.5 m | H07RN-F
full_width_image
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.