productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Potopna pumpa za nečistu vodu

GC-SP 3580 LL

Br. Art.:4170445EAN kod: 4006825615197
  • Nizak nivo potapanja do preostalog nivoa vode od 1 mm
  • Početak rada pumpe je moguć već sa 8mm nivoa vode
  • Beskonačno podesiv plutajući prekidač
  • S integriranim nepovratnim ventilom
  • Ručka za nošenje
  • Praktično namotavanje kabela
  • Visokokvalitetna mehanička brtva za dugi vijek trajanja
  • Spojnica za crijeva 25 mm / 32 mm + vanjski navoj G1 (33,3 mm)
  • 90 ° koljeno G 1½ "muški navoj x G 1½" muški navoj (47.8 mm)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Potopna pumpa Einhell GC-SP 3580 LL snažno je i robusno rješenje za vlasnike domova i hobi vrtlare koji traže visokokvalitetnu i dinamičnu pumpu za čistu vodu za intenzivne primjene. S maksimalnim protokom vode od 8000 litara na sat, ova potopna pumpa od 350 W impresionira svojim visokim performansama: Ispraznite vodu iz bazena, kišnih bačvi i poplavljenih podruma. Sveobuhvatne tehničke značajke, uz fleksibilnost u upotrebi, čine ovu potopnu pumpuodličnim izborom: za razliku od mnogih standardnih pumpi, kojima je za pokretanje crpke potrebno najmanje 5 centimetara vode, ova Einhellova pumpa za čistu vodu treba samo 8 milimetara vode kako bi počela s radom. S ove minimalne dubine, snažna pumpa pomoći će vam da osušite svoj podrum ili ispraznite svoj bazen. Preostali sloj vode od samo jednog milimetra je sve što će ostati na dnu koje se zatim može obrisati. Visokokvalitetno mehaničko brtvljenje doprinosi dugoj životnoj dobi pumpe, čak i pri zahtjevnim i dužim zadacima. Korištenjem beskonačno promjenjive plutajuće sklopke, pumpa se može automatski uključiti i isključiti s promjenom nivoa vode. Integrirani nepovratni ventil sprečava povratni tok kad je pumpa isključena. Praktični kabel za namatanje i čvrst integrirani rukohvat olakšavaju pomicanje i spremanje ove potopne pumpe. Potopna pumpa ima priključak s navojem od 90 ° / 47,8 mm (1 1/2 ") kao i priključak za crijeva od 25/38 mm i muški navoj od 33,3 mm (1").

Tehnički podaci

Napon230 V | 50 Hz
Snaga350 W
Maks. dostavni kapacitet8000 L/h
Maks. dostavna visina7.5 m
Maks. dubina uranjanja7 m
Maks. temperatura vode35 °C
Priključak crijeva47,8mm (G11/2 IG)
Strujni kabel10 m | H05RN-F
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.