Pribor za kompresor
combi R3/8" filter/oiler
Br. Art.:4135000EAN kod: 4006825410075
4135000_02-Fallbackjpg
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4135000-detail_image-101
4135000_02-Fallbackjpg
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4135000-detail_image-101
Pribor za kompresor

combi R3/8" filter/oiler

Br. Art.: 4135000 EAN kod: 4006825410075
  • Originalna Einhell kombinirana jedinica za održavanje s podmazivačem
  • Prikladno za Einhell kompresore s priključkom R 3/8"
  • Ulazni tlak maks. 10 bara
  • Podesivi raspon tlaka maks. 8 bara
  • Manometar u barima i psi za regulirani radni tlak
  • Funkcije: Filtarski reduktor tlaka i kontrola primjesa ulja
  • Brzo spajanje za jednostavnu ugradnju
  • Kontrolno staklo za podmazivač
Više informacija
Manje informacija
4135000_02-Fallbackjpg
Opis proizvoda

Einhell kombinirani filter za održavanje R 3/8" s podmazivačem za alate na komprimirani zrak dizajniran je za njegu i održavanje alata na komprimirani zrak u radionicama i garažama. To uključuje funkciju filtera reduktora tlaka. Može se dodati i ulje. Alati s komprimiranim zrakom kao što je pneumatski udarni odvijač zahtijevaju ulje za zaštitu unutarnjih mehaničkih komponenti. Ulje pneumatskog alata ulijeva se u kontrolno staklo podmazivača. S kombiniranim filterom za održavanje R 3/8", dodavanje ulja može se precizno regulirati. Integriran je manometar za regulaciju radnog tlaka. Ulazni tlak je maksimalno 10 bara, podesivi raspon tlaka je do 8 bara. Kombinirani filter za održavanje R 3/8" s podmazivačem iz Einhella idealan je za opskrbu čistim, suhim i reguliranim komprimiranim zrakom. Regulirani tlak potreban je za brojne alate na komprimirani zrak koji mogu ispravno raditi samo s određenom količinom komprimiranog zraka. Osim toga, kombinirani filter za održavanje nadograđuje komprimirani zrak. Pogodan je za većinu radova na održavanju alata na komprimirani zrak. Kombinirani filter za održavanje opremljen je regulatorom tlaka, manometrom, brzom spojnicom, kontrolnim staklom, odvodnim čepom i navojnim čepom, kao i vijkom za podešavanje i kontrolnim staklom za podmazivač. Kombinirani filter za održavanje uklanja krute čestice i kondenziranu vlagu iz komprimiranog zraka. Protok zraka se može precizno kontrolirati pomoću regulacijskog ventila.

Tehnički podaci

Maks. podesivi raspon tlaka8 bar
Maks. ulazni tlak10 bar
Priključak3/8" ženski navoj
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.