productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Električni usisavač/puhač lišća

GC-EL 3024 E

Br. Art.:3433370EAN kod: 4006825658606
  • Prekidač za odabir funkcije usisavanja/puhanja
  • Dvije velike usisne cijevi
  • Elektronska kontrola brzine
  • Korisna dodatna ručka
  • 2 vodeća kotačića
  • Vreća za lišće od 40 l s prozorom za kontrolu razine
  • Podesivi pojas za nošenje
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell električni usisavač/puhač lišća GC-EL 3024 E snažan je alat i pouzdan pomoćnik za vrtlare koji žele očistiti svoje okućnice i vrtove. Prebacivanje bez alata između funkcije puhanja i usisavanja omogućuje brzo prilagođavanje usisavača za posao. Elektronička kontrola brzine omogućuje točno doziranje snage usisavanja i puhanja. Dva valjka za vođenje osiguravaju ugodan rad na stazama, travnjacima i teškim terenima. Velika, dvodijelna usisna cijev pouzdano i bez zaglavljivanja usmjerava čak i velike predmete. Uređaj je opremljen s košarom za hvatanje kapaciteta od 40 litara. Integrirani uređaj za usitnjavanje voluminozni mekani materijal, poput lišća i trave, smanjuje na otprilike 1/10 svoje izvorne veličine. S podesivim remenom za nošenje ovaj električni usisavač/puhač za lišće može se udobno nositi po teškom terenu za rad uz minimalan napor u leđima.

Tehnički podaci

Napon230-240 V | 50 Hz
Snaga3000 W
Broj okretaja u praznom hodu7000 min^-1 - 13500 min^-1
Brzina puhanja240 km/h
Maks. usisna snaga650 m³/h
Funkcija usitnjavanja10:1
Kapacitet košare40 L
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.