productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Univerzalna sijalica

GE-US 18 Li-Solo

Br. Art.:3415410EAN kod: 4006825638356
  • Član Power X-Change obitelji, koristi 1x 18 V bateriju
  • 6-stupanjska elektronička kontrola brzine
  • 8-stupanjski, ergonomski prekidač za podešavanje protoka
  • Kapacitet punjenja 3,3 l
  • Ergonomsko i sigurno rukovanje zahvaljujući mekanom rukohvatu
  • Individualno podesiva širina posipanja (maks. 5 m)
  • Posipanje gnojiva, sjemena trave, pa čak i soli
  • Cjelogodišnja upotreba za posipavanje gnojiva, sjemena i soli
  • Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupni zasebno)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell akumulatorski univerzalni uređaj za sijanje GE-US 18 Li-Solo znatno olakšava mnoge poslove u vašem vrtu ili vanjskim prostorima. Bilo za gnojidbu, sijanje sjemena ili rasipavanje soli za odmrzavanje zimi. Kao član Power X-Change obitelji, GE-US 18 Li-Solo napaja se pomoću sistemske 18 V baterije koja se može koristiti u svim Einhell uređajima iz ove akumulatorske platforme. 6-stupanjska elektronska kontrola brzine i 8-stupanjska ergonomska kontrola volumena raspršivanja postižu savršeno dozirano raspršivanje. Spremnik je kapaciteta 3,3 litre. Širina posipavanja je individualno podesiva i može se postaviti na najviše pet metara, što odgovara pokrivenosti od cca. 15 četvornih metara. Ergonomska drška s mekanim rukohvatom čini rad s ovim alatom vrlo ugodnim. Einhell univerzalni uređaj za sijanje GE-US 18 Li-Solo može se koristiti za učinkovito i jednostavno rasipavanje gnojiva, sijanje sjemena ili rasipavanje soli za odmrzavanje zimi. To znači da se ovaj praktični alat može koristiti tijekom cijele godine! Proizvod se isporučuje bez baterija ili punjača. Dostupni su zasebno, na primjer kao Einhell PXC starter set.

Tehnički podaci

Maks. površinski kapacitet800 m²
Kapacitet posude za granuliranje3.3 L
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.