productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Punjač akumulatora

CE-BC 2 M

Br. Art.:1002215EAN kod: 4006825640304
 • Pametni punjač akumulatora sa mikroprocesorom
 • Ciklus punjenja u više koraka kontrolira i nadzire mikroprocesor
 • Univerzalni punjač akumulatora za različite vrste akumulatora
 • Pogodno za gel, AGM, olovne akumulatore bez ili sa manje održavanja
 • Klasa zaštite IP65: zaštićen od prašine i prskanja vode
 • Upotreba će produžiti vijek trajanja akumulatora
 • Za vozila sa dugim vremenima mirovanja (kabrioleti/motocikli)
 • Zimski način punjenja za vanjske temperature ispod 5 ° C
 • Prikaz napona akumulatora i napona punjenja
 • Elektronska zaštita protiv preopterećenja, zamenjenih polova i kratkog spoja
 • Potpuno izolirane štipaljke
 • Praktični nosač za vješanje na zid
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell CE-BC 2 M punjač akumulatora inteligentan je punjač akumulatora s mikroprocesorskim upravljačem za punjenje različitih vrsta akumulatora u vozilu. Optimiziran je za visokotehnološke akumulatore modernih vozila. Punjač sadrži čitav niz tehničkih mehanizama zaštite i održavanja. Specifični fokus razvoja bio je na brzom, nisko-stresnom punjenju, za dugotrajni rad akumulatora bez ikakvih kompromisa za postizanje maksimalnih performansi. Indikator punjenja čini ovaj uređaj jednostavnim za rukovanje. Ovaj Einhell punjač prikladan je za gel akumulatore, AGM te olovne akumulatore s nužnim i niskim održavanjem. CE-BC 2 M automatski se prilagođava naponu akumulatora 12 V vozila, a višestupanjski ciklus punjenja Einhellovog punjača automatski nadzire i podešava mikroprocesorski regulator. Pametni elektronički upravljački sustav analizira priključeni akumulator i pokreće odgovarajuće korake u skladu sa statusom. Funkcija trokutastog punjenja štiti i smanjuje stres na akumulator kako bi se održalo optimalno punjenje u svakom trenutku. To također čini CE-BC 2 M posebno idealnim za sezonska vozila s dugim praznim hodom. Umjesto da se akumulator polako prazni sve dok se potpuno ne isprazni i riskira duboko pražnjenje, punjač održava optimalnu razinu napunjenosti s malim naponom pomoću funkcije sezonskog punjenja. To produljuje vijek trajanja akumulatora i sprječava potrebu skupe zamjene akumulatora. Tako su automobili, motocikli ili skuteri odmah spremni za vožnju na početku svake sezone. Zimski način punjenja posebno je razvijen za upotrebu kada vanjska temperatura padne ispod 5 ° C. Automatska zaštita od prekomjernog punjenja, kratkog spoja i zamijenjenih polova štiti i punjač i akumulator. Einhell punjač akumulatora je u skladu s IP zaštitom klase 65, pa je otporan na prašinu i zaštićen od mlazeva vode. LED indikator napona i stanja napunjenosti akumulatora na prvi pogled prikazuje postavku načina napunjenosti i punjača. Različite postavke punjenja na punjaču su 25 posto, 50 posto, 75 posto i 100 posto, punjenje akumulatora od 12 V i “zimski mod”. Lampica upozorenja omogućava korisniku da odmah sazna postoje li problemi u radu. Stezaljke su potpuno izolirane, tako da se punjač za akumulatore može sigurno i jednostavno spojiti. Kućište ima ušicu za pričvršćivanje na zid.

Tehnički podaci

Napon220-240 V | 50 Hz
Starteryes
Napon punjenja12V
Struja punjenja min. (arit./ef.) - maks. (arit./ef.) na 12 V d.c.1 / [-] - 2 / [-] A
full_width_image
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.