The info graphic with a variety of Power X-Change devices for workshop and garden.

Sustav akumulatorskih uređaja Power X-Change

Bežična sloboda za hobi majstore i vrtlare
Prikaži više

Naša multifunkcionalna akumulatorska platforma

Jedan tip punjive baterije za više od 200 različitih alata

Einhell Power X‐Change je učinkoviti sustav uređaja s punjivom baterijom. Uz pomoć najmodernije tehnologije i ambicioznih ideja uspjeli smo razviti sustav uređaja s punjivom baterijom koji fleksibilnu zamjenu punjivih baterija i alata čini iznimno jednostavnom.

Zvuči dobro? I jest dobro! Naime, Power X‐Change pruža jedinstvenu mogućnost bežične opskrbe energijom svih Einhell alata i vrtnih uređaja iz obitelji Power X‐Change pomoću samo jednog tipa punjive baterije. Ali to nije sve: da bismo Power X‐Change učinili još učinkovitijim, neprestano razvijamo nove mogućnosti kako bismo bežični pogon omogućili čak i za one alate koji trebaju mnogo energije i snage.

Rezultat je sljedeći: s više od 200 bežičnih alata i strojeva sustav Power X‐Change već je sad jedan od najopsežnijih i najinovativnijih sustava s punjivom baterijom na tržištu. A zahvaljujući našoj univerzalnoj punjivoj bateriji, ovaj je sustav i jedan od najjednostavnijih!

Jednostavno umetnite punjivu bateriju i krenite – tako smo mi to zamislili!

Inovativni Einhell sustav

  • Inteligentne punjive baterije koje funkcioniraju u svakom uređaju
  • Bez oštećenja zbog korištenja krive baterije
  • Dvije punjive baterije od 18 V mogu se kombinirati u zajedničkih 36 V
  • Mogućnost individualnog i fleksibilnog proširenja
  • Ekološka i održiva tehnologija
Više od 200 alata u jednom sustavu, s tendencijom stalnog rasta: Naša obitelj Power X‐Change neprestano raste. Ovdje ćete pronaći najnovije uređaje za svoj vrt.

Pogledajte sve inovacije sustava uređaja s punjivom baterijom Power X‐Change i uvjerite se sami u kvalitetu naših bežičnih alata.

The Einhell battery can be used flexibly, something in the garden and in the workshop.

Svestrano

Velika raznolikost – brojne mogućnosti korištenja

Od kosilice do čekić bušilice: Power X‐Change je prvi sustav uređaja s punjivom baterijom koji je jednako prikladan za hobi vrtlare i za hobi majstore. 

Graphic representation of a modern brushless motor in Power X-Change devices.

Kvalitetno

Najmodernija tehnologija – potvrđena kvaliteta

Najbolje komponente, kao što su moderni motori bez četkica, snažne litij‐ionske ćelije i naša inovativna BMS elektronika za punjive baterije, donose učinkovitost, sigurnost i pouzdanost. 

The battery system for house and garden, from lawnmowers to cordless screwdrivers.

S mogućnošću kombiniranja

Prava platforma – jednostavno rukovanje

Svaki alat iz obitelji Power X-Change radi s istim tipom punjive baterije. Tako je ormar s alatom uredniji, a na radnom mjestu nema zapetljanih žica.

One battery for home and garden - with the Power X-Change System from Einhell.

Pametno

Jednostavan početak – uvjerljiva fleksibilnost

Kao ulaz u sustav Power X‐Change nudimo atraktivne početničke komplete koji sadrže alat, punjivu bateriju i punjač. Druge alate možete kupiti bez baterije i punjača – te tako uštedjeti novac!

The Einhell Power X-Change system with up to 36V power for highest demands.

Snažno

Izdržljiva baterija – odličan alat

Naše punjive baterije daju snagu, a alati je dosljedno primjenjuju: kvalitetni uređaji iz obitelji Power X‐Change omogućuju realizaciju zahtjevnih „uradi sam” projekata! Opcionalno možete kombiniranjem dviju 18-voltnih baterija iz sustava Power X-Change dobiti jednu moćnu bateriju od 36 V.