Einhell. Aku kompetentnost.

Jedna baterija za više od 300 alata za radionicu i vrt.

Recite zbogom zbrci s kabelom! Pomoću najmodernije tehnologije i ambiciozne vizije uspjeli smo razviti akumulatorski sistem koji omogućuje uživanje u bežičnoj slobodi u svim životnim područjima. Bilo da se radi o alatu, vrtnom uređaju ili stacionarnom stroju. Fleksibilnom promjenom baterije i alata moguće je napajanje energijom svih proizvoda iz Power X‐Change serije s pomoću samo jednog tipa 18 V baterije.

Bežična sloboda.

Za radionicu i vrt.

Više se ne morate brinuti o prekratkim produžnim kabelima ili dovoljnoj količini utičnica. Kada alat dođe do projekta, a ne obratno. Kada se baterija jednostavno priključi i odmah ste spremni za rad, bilo da se radi o kosilici, vrtnoj pumpi, udarnoj bušilici ili mokro-suhom usisavaču. Osjetite bežičnu slobodu. To je Power X-Change. To je naša misija!

Najmodernija tehnologija.

Dokazana kvaliteta.

Power X-Change baterije središte su akumulatorske platforme. Iz tog razloga se u baterijama upotrebljavaju samo najbolje komponente poput snažnih litij-ionskih ćelija najnovije generacije i inteligentna elektronika baterije kojom se upravlja mikroprocesorom. To je aktivni sustav upravljanja baterijom. Sve to našu Power X-Change bateriju čini jednom od najsigurnijih na tržištu i dodatno osigurava učinkovitost, pouzdanost i dugovječnost. Kod drugih komponenti također vodimo brigu o dugovječnost, npr. u obliku Brushless Energy motora bez četkica.

Izdržljivost.

Kada vam najviše treba.

Bez obzira na veličinu projekta: uz različite dostupne kapacitete (Ah), trajanje baterije može se prilagoditi svakom zadatku. Bez obzira želite li pričvrstiti regal na zid ili izgraditi kompletnu kućicu na drvetu. Bez obzira je li vaš vrt veličine ručnika ili nogometnog terena. Naizmjeničnom upotrebom dvije baterije možete raditi gotovo bez prekida. Uz Power X-Change dorasli ste svakom izazovu, bez obzira na to koliko je velik.

Snažni alati. Snažne baterije.

Kao dio akumulatorske platforme, naše su Power X-Change baterije izrazito snažne. Akumulatorski alati i vrtni uređaji sa snagom čak do 1350 W uopće ne zaostaju za svojim konkurentima sa strujnim kabelom. Umjesto da se tijekom rada s aku alatima koji zahtijevaju mnogo snage prebacujete na 36 V baterije, Power X-Change zahvaljujući Twin-Pack tehnologiji jednostavno kombinira snagu dvije 18 V baterije. Time se dobiva snaga od čak 2700 W! Osim toga, vaš će ormar za alat biti pregledniji, uštedjeti ćete novac, a 18 V baterije možete nastaviti upotrebljavati pojedinačn kod manje zahtjevnih aku alata.

18 V + 18 V = 36 V! Twin-Pack© tehnologija

Različiti naponi i kapaciteti omogućuju vam da po želji prilagodite snagu baterije svojem korištenju i svojim aku alatima. Za posebno snažne alate ili uređaje poput određenih kosilica, motornih pila ili mokro-suhog usisavača razvili smo Twin-Pack tehnologiju. Ona vam omogućuje istovremeno korištenje dvije Power X‐Change baterije - za potrebnu snagu 36 V baterije!

Još dulji rad: kako bi se uz snagu produljilo i vrijeme rada za 36 V alate ili uređaje bez dodatnog punjenja baterija, u Double Twin-Pack tehnologiju dodali smo još dvije baterije. Sada možete upotrebljavati četiri 18 V baterije. Kada se istroše prve dvije baterije, sistem automatski prebacuje napajanje na dvije dodatne baterije. Tako, primjerice, akumulatorska kosilica GE-CM 36/47 HW Li može pokositi čak 500 m² + 500 m² = 1000 m² travnate površine uz jedno punjenje baterija.

Power X-Change Plus za dodatnu snagu baterije

Baterije se ne razlikuju samo prema duljini radnog vremena ili težini. Odlučujuća je i snaga. Kada želite rezati ili brusiti kutnom brusilicom, trajanje rada (usp. podatak za Ah) većinom nije odlučujuće. Tu je presudna snaga. To se može usporediti s automobilom. Na usponu ili pri pretjecanju potrebno je više snage, što znači više KS/kW. S tehnologijom Power X-Change Plus uz jednak broj ćelija na raspolaganju je više snage. Zahvaljujući složenom, praktičnom dizajnu baterije usmjerenom na učinkovitost i ciljanim odabirom posebno učinkovitih ćelija, Power X-Change Plus uz više snage nudi i dulje vrijeme rada i dulji životni vijek baterije.

2-u-1 baterija! Multi-Ah tehnologija

Najnovija Einhell inovacija baterije korisniku nudi dvije mogućnosti: 300% dulji životni vijek ili 50% dulje vrijeme rada. Nova Power X-Change baterija zahvaljujući Multi-Ah tehnologiji može se upotrebljavati kao baterija od 4,0 Ah ili kao baterija od 6,0 Ah. Pritom je prebacivanje s baterije od 4,0 Ah na bateriju od 6,0 Ah moguće jednostavnim pritiskom gumba. Pri upotrebi u obliku 4,0 Ah baterije, ćelije se posebno štede. Na taj način ima do 3x dulji životni vijek u usporedbi s uobičajenim litij-ionskim baterijama. 6,0 Ah baterija ima normalan životni vijek, ali je posebice pogodna za maksimalno trajanje rada tijekom primjena koje zahtijevaju mnogo snage, npr. akumulatorska kosilica ili aku usisavač suho/mokro, jer omogućuje 50% dulje vrijeme rada (od 4,0 Ah baterije).

Tehnologija: Saznajte po čemu je Power X‐Change baterija tako posebna.

Radite li već s Power X-Change aku alatima?

1
Baterija
300+
Alata
0
Kabela

Baterija platforme: jednostavna ušteda novca

Kada imate bateriju (odnosno dvije baterije za 36 V alat) i punjač, sve dodatne alate ili uređaje moguće je kupiti u „solo” varijanti, odnosno bez baterije i punjača. Tako štedite novac, bez smanjenja opreme ili kvalitete.

Čuvanje okoliša

Power X-Change omogućuje upotrebu jednog tipa baterije za sve alate i vrtne uređaje umjesto zasebnih baterija i punjača za svaki pojedinačni alat. Budući da je korištenjem akumulatorskog sistema potrebno manje baterija i punjača, kod kuće imate manje nereda s baterijama i punjačima. Na taj način štedite resurse, a time i okoliš.

Želite još više akumulatorske snage?

Prijavite se na Einhell newsletter ili otkrijte svoje akumulatorske alate za vrt i radionicu.