productimage
productimage
productimage
productimage
example_usage
productimage
productimage
productimage
productimage
example_usage
USB Power Bank punjač

TE-CP 18 Li USB-Solo

Br. Art.: 4514120EAN kod: 4006825608878
  • Član Power X-Change obitelji
  • Eksterni izvor napajanja za punjenje mobilnog telefona, tableta ili Mp3
  • 2 USB ulaza za istovremeno punjenje dva uređaja
  • 1 USB ulaz s 2.1 A za brzo punjenje
  • LED indikator statusa
  • Vrijeme punjenja zavisi od kapaciteta baterije uređaja
  • Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupni zasebno)
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell USB prijenosni adapter TE-CP 18 Li USB - Solo je praktični mobilni dodatak za Power X-Change baterije koji se može koristiti za punjenje mobilnih telefona, tableta, MP3 playera i mnogih drugih malih uređaja koji se koriste u pokretu. Adapter je član Einhell baterijskog sistema inovativne Power X-Change obitelji koji pomaže dopuniti uređaje korisnika u bilo kojem trenutku. Sa 2 USB utora na kućištu, istovremeno se mogu puniti 2 uređaja. Za brzo punjenje, jedan od USB utora nudi snažnu 2.1 A snagu punjenja. Vrijeme punjenja pojedinih uređaja ovisi o kapacitetu baterije spojenog uređaja. Uređaj dolazi bez baterije i punjača, ali oni se mogu kupiti zasebno jer svi Power X-Change uređaji koriste jednaku bateriju.

Tehnički podaci

Ulazni napon18 V
Izlazni napon5 V
Broj USB portova2 Pieces
Izlaz USB porta 11 A
Izlaz USB porta 22.1 A
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.